http://www.bolha.com/motor-in-deli/mult ... 1274941229
Tale ljubitelj VW kombijev (T4) nima časa, da bi po forumu brskal in pisal - raje šraufa. Jaz sem pri njemu dobil precej delov, ugodne cene, delovna akcija premontaže iz enega avta na drugega, simpatičen sogovornik. Poleg omenjenega Multivana ima še veliko drugih delov.
Re: T4 Multivan po delih
John, a si kaj videl, a ma še podvolansko ploščo z varovalkami... da ga ne kličem za brez veze...
Drgač pa hvala za info...
lpmondxxi
Drgač pa hvala za info...
lpmondxxi
Več glav več ve
Tale multivan je še dokaj kompleten, mislim, da bi ziherung-relejska plata še morala bit. V nasprotnem primeru jo ima pa od katerega drugega.
Pa če boš šel kaj k njemu, mu reči za eno fasungo žernice osvetlitve registrske tablice. Jaz sem svoji dve pustil v svojih vratih, on je pa imel eno samo. Vrata sva namreč zamenjala.
Pa če boš šel kaj k njemu, mu reči za eno fasungo žernice osvetlitve registrske tablice. Jaz sem svoji dve pustil v svojih vratih, on je pa imel eno samo. Vrata sva namreč zamenjala.
OJ!
Včeraj sem bil v Litiji in mi je dal zate fasungo..tko da fasunga te čaka v LJ...
lpA
Včeraj sem bil v Litiji in mi je dal zate fasungo..tko da fasunga te čaka v LJ...
lpA
Hvala ti. Samo sporoči, kam in kdaj pridem ponjo.
Pa zanimivo, ravno zdajle montiram stransko pomično okno, ki sem ga dobil pri njemu. Bo izgledal bolj Multivanovski.
Pa zanimivo, ravno zdajle montiram stransko pomično okno, ki sem ga dobil pri njemu. Bo izgledal bolj Multivanovski.