Re: Homologacija predelave v kamper?

@nalim
jaz imam glih kontra izkušnje glede RTI ja ,priavto krki mi tip zahteva certifikate za rabljeno opremo za katero vsi vemo da jih je nemogoče dobiti pri RTI napišeš v poročilo da je oprema rabljena in da ima tuv oznake in je ok
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Lahko poskusis kontaktirati tudi kaksne domace predelovalce, ce ti lahko pomagajo. Opcija je tudi, da se poglobis malo v google raziskovanje in najdes tuv slej ko prej. Ce ne drugace koga na kaksnem forumu ali instagramu in ga prosis, da ti poslje pdf... Skratka, preprican sem, da bos tako hitreje prisel do rezultata kot pa na obracanje na uradne institucije ;)

kocguy napisal/-a:Je komu ratalo homologirat VW T5 (podaljšan) brez dvižne strehe (izvlečna kuhinja zadaj) v bivalno vozilo s 5 sedeži?

Trenutno je registriran kot tovorno s 5 sedeži. Problem je ker to spada že pod malo bivalno vozilo. V pravilniku piše:

(6) Bivalno vozilo mora imeti praviloma stojno višino, ki se lahko zagotovi tudi z dvižno streho. Izjemoma je lahko kuhinjski pult s štedilnikom vgrajen tudi tako, da se uporablja pod odprtimi dvižnimi zadnjimi vrati, kadar gre za manjše bivalno vozilo z dvema sedežema, ki nima stojne višine.

Zdravo, ali si tole speljal do konca, ti je uspela homologacija VW T5 s 5 sedeži?

Zdravo.
Mene pa zanima če ima kdo urejeno dokumentacijo za homologacijo predelave tovornega kombija (vivaro l2h2) v kamper in jo je pripravljen delit? Rabil bi zgolj za informacijo, da malo vidim kako mora izgledati zadeva preden se lotim predelave. Idealno bi jih bilo dobiti več da se malo primerja.
Hvala za odgovore.
LP Žiga

kempo napisal/-a:Zdravo.
Mene pa zanima če ima kdo urejeno dokumentacijo za homologacijo predelave tovornega kombija (vivaro l2h2) v kamper in jo je pripravljen delit? Rabil bi zgolj za informacijo, da malo vidim kako mora izgledati zadeva preden se lotim predelave. Idealno bi jih bilo dobiti več da se malo primerja.
Hvala za odgovore.
LP Žiga

Spremljam...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost