t3 westalia s trdo streho - kam s kramo?

Hm, tole me muči že dalj časa...

Ko ga nabašemo z vsem, kar mislmo, da rabimo s seboj ( ja, zmeraj se pol izkaže da pol od tega ne rabimo :)), otroke, pse, bicikle.... je kuča putujuča precej naložena...
In mi gre rahlo na živce, če naprimer ustavimo zvečer kje by the road, moram najprej iz zgornjega "nadstropja" najprej zmetat vse pred vrata - stole, mizo, šotor, kanto za vodo, mrežo, ... skratka vse večje stvari, da lahko mulci potem zgoraj spijo. In zjutraj spet isti postopek - spet vse not, pa se še kaj zatakne, noče stat tko k treba ipd..
Tako da sem pršla do zaključka, da vsega tega sploh ne bomo jemali s seboj :?
, ali si pa moram omislit prostor za kramo kje drugje...
Za večjega in drugačnega ga nebi menjala, ker je sicer razporeditev in vse ostalo tolk hudo dobro narejena, da me vsakič znova preseneti, kva vse smo dal not. Sem si ogledala že vse druge avtodome približno takšne velikosti in so vsi daleč daleč slabši kar se tiče prostora in razporeditve. Da sploh ne govorim o drugih stvareh.
Ima kdo kakšno dobro idejo?
Mogoče dodatna kišta na prtlažniku? Kako bi to zgledalo?

Glej, jaz imam istega kot ti. S trdo streho. Samo pri meni je to, da sva sama. Se pravi samo jaz in žena. In placa oooooooogromno. Po mojem ti druge rešitve ni. Ali pa nabaviš dodatni alu box na zadnja vrata in tam shranjuješ večje in lažje stvari. Sem že videl na nemškem t3 westiju.

Malo preglej strani ki so objavljene pod povezave, vem da sem že videl na hi top strehah prtljažnike zelo podobne originalnim ki so nameščeni na zadnja vrata (seveda so manjši in nosilnosti max 25 kg), zelo zanimiva stvar ali pa poiščeš prtljažnik ki se ga namontira nad (nizkim delom) kabino.
http://www.gumitehna.si/

tipo73 napisal/-a:Malo preglej strani ki so objavljene pod povezave, vem da sem že videl na hi top strehah prtljažnike zelo podobne originalnim ki so nameščeni na zadnja vrata (seveda so manjši in nosilnosti max 25 kg), zelo zanimiva stvar ali pa poiščeš prtljažnik ki se ga namontira nad (nizkim delom) kabino.

To me zanima če je že kdo videl v živo...
Bi vseen rada mela tud roštiljado sabo, pa da ne govorim kva vse od igrač/opreme mi tamali zvlečejo not preden gremo...ajajajaj...
Če dam zadaj prtljažnik, kam pol z bicikli?
Kje pa lahko najdem prtljažnik za nad kabino? Kaj pa aerodinamičnost pa to?

Cvetka, ta prtljažnik pride na platični del strehe in je v bistvu nad prtljažnikom za kolesa, preglej si temo kjer so RAZNE POVEZAVE, drugače pa si lahko pri Zupano iz Podbrezij omisliš prtljažnik po želji in ti ga naredi, meni osebno bo naredil prtljažnik za 3 kolesa enake velikosti kot je bil ta star prtljažnik, pa še cena je zelo OK (75€).
http://www.gumitehna.si/

tipo73 napisal/-a:Točno to Cvetka, samo da ti ga bojo naši izdelovalci nosilcev naredili sigurno za pol te cene.

Se priporočam!

Sem bil na GR v četrtek....ma u bistvu nič takega kar bi nas zanimalo, tudi od dodatne opreme ne, po mojem bo treba kakšen VanFest obiskat , zna bit bolj zanimivo :wink:
:arrow: Cvetka, res je problem vse noter zbasat ., najbolje bo da določene stvari pustiš doma. Trenutno sem to rešil z top-boxom na nosilcu za kolesa zadaj, se pa pojavi problem odpiranja zadnjih vrat, tako da je dobro imeti dostop do prtljažnega prostora z notranje strani .

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov