Turneja treh dežel

8) Živ 8)
Izbrskal sem nekaj slik z jesenskega potepanja,ki smo ga začeli v Ljubljani,nadaljevali preko Ljubelja v Vilah,kjer smo si privoščili prvi počitek.Nadaljevanje poti v Trbiž,preko Predela,mimo Belapeškega jezera,kjer smo zopet počivali.Peko Loga pod Mangartom v Bovec,skozi Livek v Kobarid.Ker nas je začela loviti tema smo se čez hribe vrnili v Ljubljano,kjer smo zaključili lep a zelo hladen dan,ker najin kombi ni grel čisto NIČ.
Slika

Slika

Slika

Slika

[url=http://www.shrani.si/?X/Uc/4fbYfqWQ/pa312695.jpg]
Slika
[/url
Slika

Slika

Slika
ZA PRIJATELJE

Re: Turneja treh dežel

8) Živ 8)
Res je,da,je hud,saj se je lastnik kar nadelal na njemu.Mislim,da bo slike od nule pa do končnega izdelka prilepil kar sam.Če se nemotim,ga bo prodal zaradi nabave drugega,cena pa bo verjetn debelih 10 jurčkov.
ZA PRIJATELJE

ideja napisal/-a:Mislim,da bo slike od nule pa do končnega izdelka prilepil kar sam.

že nestrpno čakamo :D

sicer dobra tura, jst jo podobno že tradicionalno opravim vsako leto poleti in sicer: gorica-bovec-trenta-vršič-kranjska gora-planica-italija-predel-bovec-gorica. eden najlepših enodnevnih izletov v slo 8)
Slika

To ruto smo včasih (YU) imenovali tudi "švercerska". V Avstriji šoping, na A/I meji si zadevo lepo pokazal, potrdil Mwst, potem si imel pa preko cele rute po Italiji čas "zapakirati" robo, ali pa narediti, da izgleda uporabljena. Pa še lep izlet je bil. Včasih kar malo pogrešam tiste cajte - ali pa tudi ne...

8) Živ :lol:
Če mi bo uspelo,bom prilepil nekaj slik,čeprav bi morale biti kje drugje.Če je mogoče naj administrator prestavi kam drugam.
ZA PRIJATELJE
Priponke
44.jpg
(44.6 KiB) Prenešeno 2285 krat
01.jpg
01.jpg (69.01 KiB) Pogledano 6155 krat

8) Živ 8)
Danes je padla relacija:Grosuplje,Ljubljana,Ajdovščina,obe Gorici,Trst,Ankaran,Ljubljana,Grosuplje.Vreme sva imela krasno,razen Postojne kjer je snežilo.Srečal pa sem v Ljubljani temnordečo westfalijo in drugo v Trstu.Ostalo pa kot kaže še spi.
ZA PRIJATELJE

Lepo si si tole privoščil. Moja turneja je bila danes menjalnik na ponk zvon odšaraufat, drugi menjalnik gor zvon odšaraufat pa zvone zamenjat med samo pa menjalnik gor pa dol pa gor pa dol :lol: :lol: :lol:
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost