Midva sva po Sloveniji kr nekajkrat spala izven kempov tudi sredi sezone.. pa zaenkrat še ni bilo problemov. Je pa res, da samo prespiva, da ne kempirava zunaj kempov. Se pravi: Pridš pozno zvečer se sparkiraš, spiš in zjutraj greš naprej.

V tujini pa so med sezono precej občutljivi glede spanja zunaj kempov. Strogo ločeno je spanje in kempiranje. V Italiji je na primer vsaka stvar, ki jo pustiš zunaj kemperja znak, da kempiraš.. :lol:

Ja, kempiranje izven kampov je avanturizem. Sam nisem imel nikoli težav. Se potikal 3 leta po jadranski obali, vse do Albanije, nikoli težav. Res je da sva takrat z "našo" še kempirala z Voyagerjem. Zdaj pa, ko imava Westfalio pač morava paziti da se preveč ne utaboriva oz. ne izneseva mize in stole. Samo, je pa super tak način preživljati dopust. Kaj dopust - vsak prosti vikend ga kam mahneva.

Med vikendom gremo na Krk, pa me zanima če kdo kaj pozna kje je kakšna ne preveč oblegana nudistična plaža :roll:

Jaz pa za vikend odjadram na Balaton-Madžarska. KOlesa zraven in spoznavanje Kesthelyja in okolice. Če pa bo slabo vreme, pa se boma pač z ženo........
:oops:

Tudi jaz razmišljam o Balatonu, toda se mi zdi sobota in nedelja malo prekratko, ko pa bo kakšen dan več saj 4 dni pa pride na vrsto, ko se vrneš kakšno slikco prpni pa mal poročaj o vtisih :shock:

Hej prijatelj "Agti"

Iz M.Sobote do Kesthelyaj je cca 100 km. TAk da bi bio fajn če bi nas bilo več.
Slike bodo pa naknadno.

Če ti bo všeč boš verjetno ponovil, mi itak gremo u glavnem na 14 dni ne glede na letni čas, se pa zgodi kakšen mesec da gremo tudi vsak vikend :lol:

Kar se tiče spanja izven kampov, je to odvisno od zakonov v državi kateri potujete,lastne iznajdlivosti in seveda lastne varnosti . Letos je padlo 2x po 35dni Grčije in manj kot polovico vseh dni sva prebila in ponekod tudi na izi kampirala zunaj(Kythira-Kreta). Grčija je bila desetletja gostoljubna do divjega kampiranja sedaj je tega malo manj,marsikje so opozorilne table, ki prepovedujejo kampiranje, ampak če se par dni ustaviš na enem mestu ,to nikoli ne bo problem . Kvečjemu vas bo pobaral prijazni domačin :D . Isto sva probala to na domačih tleh,v Dolomitih in to vedno brez težav . Le na nekaj bi rad izdatno opozoril [smilie=pdt_aliboronz_30.gif] kar mi gre vedno
na živce......kamorkoli sem se že zavlekel na tem svetu, je bilo prevečkrat,preveč smeti okoli. Če imam le čas ,počistim tudi za ostalimi, nikoli pa ne smetim okoli. Naj vam ne bo žal ene vrečke za smeti in deset minut vašega časa.....to je malenkost, ki jo lahko vsak od nas stori za lepši jutri [smilie=pdt_aliboronz_15.gif]

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov