K: T4 ali T5 California

Pozdravljeni,

sem nov na forumu, a dogajanje spremljam že nekaj časa.
Skratka iščem/kupujem VW T4 ali T5 California. :D
In sicer original. Doma izvedene predelave me ne zanimajo. :mrgreen:
Ponudbe lahko tudi na PM.

Hvala in lp

Aleš

Re: K: T4 ali T5 California

Ne provociram, a če nisi vezan na znamko, poglej še za Mercedes-Benz Viano Marco Polo (ekvivalent California), ali Viano Fun Westfalia (ekvivalent California Beach). Pri nekaterih letnikih znajo biti cenovno ugodnejši, pa še z V6 so na voljo.

Moja izkušnja pri teh vozilih, ki velja tudi za Nemčijo: ko pride primeren avto na splet, ga brez oklevanja zgrabi, saj gredo dobri zelo hitro v promet. Jaz sem pred nakupom aktivno (odprti iskalni nalogi na mobile in autoscout24) iskal avto skoraj dve leti!

nalim napisal/-a:Moja izkušnja pri teh vozilih, ki velja tudi za Nemčijo: ko pride primeren avto na splet, ga brez oklevanja zgrabi, saj gredo dobri zelo hitro v promet. Jaz sem pred nakupom aktivno (odprti iskalni nalogi na mobile in autoscout24) iskal avto skoraj dve leti!

Na subito.it sem slučajno videl T3 z dvižno streho lepo ohranjenega brez rje za 2500EUR in je šel v parih urah.
Če najdeš primernega probaj po telefonu rezervirati za nekaj ur in takoj v skoči gor.
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!

Z Italjanskimi oglasi previdno. Čudno nizke cene. Trikrat klical vedno različne prodajalce ( VW T4 California ). Nobeden od avtov iz oglasa ni bil pri lastniku, niti ni v Ialiji. Vsa vozila so v Angliji ali Franciji,... lastniki pa po celem svetu. Ta lastnk v spodnjem primeru je v Afriki in prodaja vw T4 californio ker je kupila Porsche Cayenne? Kao ni problem , ti pošlješ vse svoje podatke in potem te obišče agent z vozilom in ti ga predstavi,.,.. Tudi njihova Italijanščina je bolj tako,tako.
V razmislek
1 PRIMER ( sicer v Italjanščini ) . Buongiorno .
Grazie della vostra risposta per l'acquisto della mia Automobile VOLKSWAGEN T4 2.4 D WESTFALIA

Il Automobile , denn è in stato perfetto di funzione e tutti i suoi documenti amministrativi sono in regola. Avrete il tempo tutto di controllare lei stesso prima di prendere una decisione d'acquisto. È un'automobile che ha una matricola italiana ed è utilizzata per la prima volta in Italia. Non ci sono nessun spese supplementare a prevedere sul veicolo prima dell'utilizzo. Sono la signore ( ROUDO EMILE ), ingénieure dei ponti e carreggiate e sono attualmente in Africa dell'Ovest per una costruzione stradale. Tutte le pratiche amministrative necessarie per il passaggio di proprietà del Automobile sono già prese prima della mia partenza. E se ho deciso di vendere Automobile, è perché hanno appena comperato PORSCHE CAYENNE e non utilizzo più il VOLKSWAGEN T4 2.4 D WESTFALIA perché non ho potuto cambiare la targa italiana in targa francese per potere rivenderla in Francia. È un Automobile che ho comperato ed utilizzato in Italia. Il veicolo è dunque attualmente in Francia con il mio trasportatore a che ho affidato la vendita vi farà la consegna del veicolo fino al vostro domicilio in Italia. L'ultimo prezzo di vendita comprese le spese del passaggio di proprietà di è 4500€. Allora se siete seri e sempre interessato, grazie di volere dirmelo perché li metta in contatto diretto con il trasportatore con il vostro indirizzo che mi avrete fatto pervenire come:

Il vostro cognome: … .............

Il vostro nome: .........

Codice fiscale ............

Città: ...........

Numero di via: ......... .....

Telefono mobile: ...........

CAP: ..................

Paese: ........

Avete la liquidità (di 4500€) su voi??? Sì o no ...........

Non appena avrò ricevuto il vostro indirizzo, li trasmetterò direttamente al trasportatore affinché possa prendere contatto con voi per un appuntamento.

Avete in parte unita in questo messaggio le fotografie del Automobile.

Grazie per la comprensione.

Hvala za nasvete.
Probleme z italijanskimi in nemskimi “ugodnimi” oglasi na razlicnih spletnih straneh poznam.
Sem pripeljal ze nekaj vozil v Slo.
Drzi, da se dobri primerki za pametno ceno izjemno hitro prodajo, ali pa jih kupijo preprodajalci in dodajo poljubno K EUR na nakupno ceno.
Sem bil skoraj ze dogovorjen za nakup enega nemskega MB Marco Polo, pa se je lastnik zadnji trenutek premislil, ker se je prodal avto, ki ga je on hotel kupiti.
Tako da se vedno iscem (ze nekaj mesecev)...zdaj tudi malo bolj aktivno na tem forumu.
Lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov