Zivjo, predvsem ga bi blo treba ornk pogledat, pa mogoce preventivno kaj zamenjat.
Pa zanima me, katere dele bi se mi splacal s sabo vzet na pot, pa kako jih zamenjat, ce pride do okvare.
Trenutno je pa treba sprednje mansete zamenjat, pa olje, pa verjetno tudi zracni filter. To upam, da bom lahko vse sam naredil, sam za mansete ne vem, ce mam pravo orodje.
Sem se pa hotu tut pozanimat, katero olje, pa kje kupit filtra in katera? mansete sem ze narocil pri siluxu.
Pol se mi pa kdaj se "buzzer of doom" vklopi za kratek cas, sam je bols, odkar sem spucal kontakte od armaturke. Ne verjamem, da je s tlakom olja povezan, sam bi blo verjetno useen fajn, da lahko zaupam tej lucki.
Pa luci od bremz mi slabo svetijo, pa je verjetno treba sam kje ksn kontakt spucat, sam ne vem kje

Pa zanima me, kje v motorju bi blo najbols prekint kontakt, da motor ne bi vzgal, tudi ce se ga porine (preventiva proti kraji). sm mislu, da bi ksno pumpo za nafto odklopu, sam bi se prej rad posvetoval, ce sploh razmisljam v pravo smer

Pa preverit bi moral, kok je kej mocna antifriz mesanica, ker mam obcutek, da je prevec razredcena. Kombi sem kupil letos poleti...