Truble maker napisal/-a:BB hočm ti rečt da v dojče poglej za unimi ki koštajo do 2 jurja,pol pa vložiš še 3,pa maš odličen kemperček...

V to smer nisem pa niti razmišljal... bomo videli. Upam da se pojavi kak dober T3 na slovenskem trgu, še vedno bolj preverjena zadeva...

Hvala vseeno...

LP

Jst sm tud za, da se dobimo nek v greece. Če bo vse po sreč (seprav, da moja nardi en izpit k ji še manka) se leti v grčijo tud 9.9. ampak res če bo sreča! Moja tura je drugač še vsa v oblakih, v planu je na šus letet do grčije (vmes še kake čevape pojest) in tam živet dokler nebo nobenih obveznih stvari na faksu. To je pa tm do ene 10 oktobra, oz. dokler ne zmanka cekinov. Če se bo stvar stekla bom pa vedu v tork, tko da dejte še zame oz. za mojo mal pesti držat!

lp Miha

Pih, pojma nimam zakaj Ohrid. Tak fajn se čuje, otmeno. Me jebi ga, neki cilj mora bit.
Na žalost nisem tak tip da bi po najkrajši in najhitrejši (in še po možnosti s trajektom) odpičil v Greece. Moje načelo je POT JE CILJ.
A ni brez veze z T3-jko dat na trajekt in na cilju zopet s trajekta dol. Potem je boljše z avionom, pa allinclusive..............

Ma jest sem letos probal trajek...sem bil tud prej proti,sam je pa komot...tko da za Grčijo ga bom še uzel :lol: :lol: :lol:
Ja tud računico sm naredu 30% ceneje kot po cesti...

Glej v čem je razlika. Jaz ne grem v Grčijo, jaz grem do Grčije. Razlika je V ali DO.
Štekaš? Zame je glavna pot, doživetje, avantura........
.

A bi lahko prosm pojasnu na kašn način te je pot pršla 30% cenej? Pa kolk je pa bla cena v obe smeri?

Pa zračunimo...
Trajek campingonboard povratna za naše kemperčke in dve osebi:380 ojrov,kupljena v februarju...cestnina do Benetk in nazaj 15 ojrov plus 30 ojrov gorivo,se pravi 425 ojrov
Po cesti v eno smer(jest bi potoval čez Albanijo):avtocesta po Hrvaški 27 ojrov,ekološka vinjeta Črna Gora 10 ojrov,vstop Albanija 20 ojrov,iztop od 2 do 10 ojrov(odvisn kolk hoče carinik u žep dat)pa rečmo za 1600 km 3 tanke nafte je to 165 ojrov,kar znese v eno smer 232 ojrov,v obe 464 ojrov in šest dni potovanja če samo voziš(brez ogledov in dolgih postankov)
Pa najboljše kar se ti lohka zgodi v vročih dneh na poti,da ti na kemperčku kaj crkne(pregrevanje).Mene je lansko leto defekt koštal 700 ojrov in tri dni v delavnici.

LP

branko1 napisal/-a:Glej v čem je razlika. Jaz ne grem v Grčijo, jaz grem do Grčije. Razlika je V ali DO.
Štekaš? Zame je glavna pot, doživetje, avantura........
.

!!!

POINT! :wink:

namesto da narediš 2000km do grčije, lahko narediš 2000km po grčiji. usakemu svoje.
Slika

TommyGun napisal/-a:namesto da narediš 2000km do grčije, lahko narediš 2000km po grčiji. usakemu svoje.

!!!

POINT! :wink:

Pravzaprav imata oba prav...odvisno kakšen trip si izbereš...

:roll: Pa da ne boste doktorirali iz te teme :roll:
Probaš oboje, vsaka stvar je doživetje po svoje :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov