Re: Iščem T3 Multivan

https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/t3-bus-gruene-plakette/432881564-216-8900
Dopoldne tegale še ni blo, čeprav zdaj vidim da je imel pred enim tednom za isti avto malo drugačen oglas. Kolk bi imel kaj dela s tole karoserijo (buške, rjavina, barva je čist adijo, ...)? Sam nisem nič kleparja/ličarja, kolko bi mi to kaj računali majstri (nekaj jih sicer poznam, bi se dalo zment)? Motor je najbrš 1.9 TD (AAZ), to je kr fajn zarad DMV, pa še eno leto do starodobnika.

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw-t3-multivan-jx-1-6-td-bodensee/222826482.html
Tale je pa pa iz vojaškega narjen, sam se mi zdi slabša osnova, ker ima pa tud vsaka vrata drgačne barve od znotraj, tako da je isto za poštrihat. Pa še v foliji je (spodaj sicer pobarvan 2012) in kaj veš kaj te čaka. Kaj pravite?
Zadnjič spremenil tomos90, dne 02 Mar 2016 21:26, skupaj popravljeno 1 krat.

bobo1841 napisal/-a:http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=222217714&isSearchRequest=true&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelId=45&pageNumber=1#

Bencinar (no vsaj plin), pol pa še avtomatik :?. Čez čas, če bo kaj več denarja in bi imel kombi samo še za priložnostne vožnje bi se sigurno odločil za bencinarja - boxer ma le svoj čar. Trenutno so pa plani met kombi kot daily, tako da je dizel več al manj edina opcija. Sicer pa hvala vam za namige in skrb za pridobitev novega "člana flote" [smilie=pdt_aliboronz_31.gif] .

mondxxi napisal/-a:Stric tomos90, malo "prelistaj" forum in premisli o daily uporabi T3ke.Zna precej (več) koštat...

Sem upošteval tvoj nasvet in se zdaj počutim še bolj bolnega oz. kot so se razpisali v eni od tem, mislim da sem ukužen z neozdravljivim virusom T3 :D :wink:. "Redni" posegi v vozilo starejšega letnika so mi čisto znani, manj "udobja", ... (kar nekaj časa sem imel golfa II), tako da v tem ne vidim ravno nekega razloga zakaj ne, v vsem ostalem vidim same pluse.

Sem ga videl takoj ko sem začel spremljat tole bih stran kake tri mesce nazaj . Avto je kar zanemarjen, zunej ves pošlajsan, notr kar dost rastrganga/polomljenga in pa še če pogledaš pod zavihek z vprašanji se avto prodaja že skor 3 leta. In še 3 se bo.

Nisem vedel za tole stran in sem takoj porabil kako uro, da sem pregledal kar me zanima :)
Imajo zanimive cene in ko se voziš po Bosni vidiš veliko zanimivih primerkov.
Vprašal sem že v drugem postu kako je s carino oz. davkom če uvažaš iz nečlanice EU?
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!

Najprej carina 10% na "nakupno ceno" (recimo 1000€). Potem je to (1100€) nova osnova za DMV (maks 46%), kar nanese 1606€. Na to pa pride še 20% DDV in smo na 1927,2€ oz. 92,72% osnovne cene. Ajejjej! Če je oldtimer pa je brez DMVja 32% dost bolj sprejemljivo.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov