Re: Slika dneva

Lih dopoldan smo vidli to reklamo, pa pravim sodelavcu: "Lej no, ni reklame vrez VW kombija". Pa pravi on meni: "Kje ti vidiš da je VW"... uglavnem, ja okuženi in malo bolani smo. Ja no, saj ni to nč slabega.... :lol: :lol:

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Zasilna rešitev je tako kot sem ti popravil. Verjetno bi bilo treba kako drugače kopirat link iz drive-a, da bi lahko dodal sliko z [img]link[/img] kodo.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Vidim, da vas tele slike mučijo. :)
Če želite dodajat iz Drive-a, mora biti slika dostopna vsem. Ko kliknete za link imate Sharing options in mora biti nastavljeno na public. Potem samo kopirate link in se slika prikaže samodejno. Kot rečeno to ni optimalno za prikaz na forumu, ampak očitno Drive ne zna drugače. Tisti, ki uporabljate/mo Dropbox se slike naloži v Public folder, skopira link in doda na forum s kodo [img]dropbox%20link[/img], kot ostale slike z interneta.

lp

Še zdaj pa ne razumem, v čem je težava s shrani.si. Pa ne delam reklame no... vseeno al je v privat mapi, al je kar tako naložena al je... zraven so linki, že prilagojeni za forume, samo copy-paste.... Bolj enostavno se ne da.... Pa če sem malo egoista - meni dela v službi, ker razni googli in dropboxi in podobno - v službi mi ne kaže slikic zarad nekih kaj js vem, varnostnih standardov ipd...

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Boro, se strinjam s tabo. Jaz imam tudi vse objavljene slike gor. Je pa več dela, potrebuješ račun, slike so razpršene na vse konce in te stvari potem koga odbijejo..

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost