Miško, upanje zadnje umre :lol:

sicer pa, meni osebno najlepša slika potopisa 8)
Slika

kako je pa s kampiranjem tako blizu morja, brez ene sence? je kurlo kaj ali je veter naredil svoje?
Slika

Pravi pustolovci raziskujemo in probamo, jajčari pa pimkajo svetovni splet in čakajo mamino kosilo in potovanje na pladnju :D
Sicer pa nujno tenda in dežnik naplaži. Ali pa meseca Marca mogoče ? :wink:

Zelo izčrpna, čutna in opisna reportaža. Komaj čakam, da jo še sam doživim. Noro dobr!
T3 rocks

Slika

I'm a happy camper.

Super. Moram priznat, da sem na hitro preletel in sem videl da sta res uzivala. Najlepsa mi je bla slika s plaze, kjer je zakurjen ogenj. Noro! Drugo leto grem verjetno tudi jaz do Grcije. Kolk casa sta se pa vozila do Grske meje? Recimo, da bi bil cilj Grcija, brez vmesnih postankov in ogledov. kako je pa z varnostjo po balkanu?

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Koliko časa bi vozil do Grčije direkt, ne vem, ker še nisem probal. Če upališ AC Bratstvo in Jedinstvo recimo dva dana. Je pa bolje počasi uživati življenje. Kar se varnosti tiče, sredi Beograda verjetno ne boš spal, srbi in črnogorci so izjemno gostoljubni in verjamem da lepa beseda lepo mesto najde. Vedno pa se prej malo pozanimajte. Zlatibor je recimo čisto v redu, ker je to izven večjih mest :wink:

In hvala za pohvale. Lep občutek, ko človek človeka pohvali . :lol:

Samo v primeru če je cesta ravna in dovoljena hitrost vaj 110,potem cegu na gas pa mal oddremat :lol: :lol: :lol:
Ja po predpisih ni dovoljeno,pa nevem ropot pa vroče...

Naštimaš navigacijo, skočiš zadaj na šnopc pa pir, še enga na "brzaka" ,zaspiš in naslednji dan se zbudiš recimo v Gibraltarju ! [smilie=pdt_aliboronz_24.gif] [smilie=pdt_aliboronz_24.gif] [smilie=pdt_aliboronz_24.gif]
Moja boljša polovica je skoraj celo Španijo predremala na pojstli brez težav :wink:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost