Tehnični pregled

Živjo,

Forum spremljam že kar nekaj časa, ampak samo iz ozadja. Doma ni bilo kombija ampak želja po njem pa velika. In seveda potem vse predelave itd. :)
Zdaj pa je na dvoriscu T4 Syncro LWB. Oz. stoji ze slabo leto, ni bilo casa za kaj naredit, zdaj pa je prišlo nekaj ekstra denarja, tako da se zadeve lotevam. (Kaksna slikca bo sledila)

Zdaj me pa muči tale tehnični. Avto je 8+1 ampak pri nakupu nisem bil pozoren, ni imel varnostnih pasov v drugi in tretji vrsti. In sem skoraj prepričan da bo to problem na tehničnem, poleg zadnjega lonca ki je naluknjan. Ampak lonec zamenjat je lažje kot dobit vse pasove.

Kakšna ideja, nasvet...

Hvala in lp.
Jaka

Re: Tehnični pregled

Ker letnik pa je kombi. Moj je 1985 in tudi ni imel zadaj pasov. Zato, ker jih takrat še niso vgrajevali. V mojem so original samo na voznikovem in sovoznikovem sedežu. OK, zaradi sebe sem jih zadaj naknadno zmontiral.

No, in ko sem ga kupil sem ga moral homologirat in registrirat (tehnični). Za homologacijo si je kar čas vzel in ga pregledal celega zunaj, znotraj, spodaj... Niti z besedo ni omenil pasov, ker jih pač takrat ni bilo original. In je normalno homologiral v osebno vozilo 8 sedežev.

Torej če mene vprašaš za tehničnega to nebi smel biti problem.

LP; Boro

aja... če jih boš pa naknadno zaradi sebe vgrajeval zadaj pa za zadnjo klop... pojdi na odpad, golf II ali III, po možnosti s tremi vrati, ker so pasi malo daljši. Pa ne pozabi vzet vijakov ko boš na odpadu demontiral, ker je fini navoj in ga nimajo lih v vsakem merkurju. Kombi ima pa pritrdišča pripravljena, tako da samo 17 ključ in je rešeno.

UPS... oprosti. Šele sedaj sem videl, da imaš T4... tukaj je pa malo drugače ja, ker je novejši. Oprosti no, sem mislil, da govorimo o trojki.... Mogoče pa teorija o odpadu in golfih tudi tukaj drži... pa še VW znakci so na pasih všiti...
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Re: Tehnični pregled

Ja, T4 je, letnik 1995.
Edino čudno mi, pri tretji vrsti, če odstranim oblogo s stranice vidim spodaj pritrdišče za pas in pa zgoraj pod robom strehe, ampak nikjer nobene luknje kjer bi šel pas lahko skozi, pa tudi navoji ne zgledajo da bilo kdaj kaj privito notri. A je možno da jih sploh ni bilo?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost