Kupim T3

Živjo,
Sem nov na tej sceni in upam, da tudi za dalj časa. :wink:

Kupujem T3 (bus ali camper različico) in preden grem po enega iz avto.neta me zanima, če kdo iz foruma prodaja ali pozna koga, ki bi ga bil pripravljen prodat in ga pač nima v oglasih.

Poleg tega bi še prosil za kakšen dober nasvet na kaj je treba biti najbolj pozoren pri ogledu teh avtov. :?:

Hvala vnaprej in lep pozdrav!

Re: Kupim T3

Ja cenovno čim manj. :mrgreen: Sploh, če ni camper... Teli na avto.net se mi zdijo rahlo precenjeni. Ampak OK.

Ideja, lep grmiček. :lol: iz kje pa si? Lahko kakšen kontakt?

V kratkem bomo prodajali T3, ličarsko kleparsko obnovljen, pravtako celotna šoferjeva kabina je model brez oken je pa praktično skoraj kot nov. dizel 5prestav, 50km cena ugodna. lp

Živjo,
Kombi sem po več kot enem letu iskanja končno našel in kupil. Vmes sem že večkrat obupal in gledal tudi druge camperje, ampak na srečo se je pojavil točno tak model kot sem ga sanjal in zdaj je doma. Sicer bo potreboval še veliko ljubezni, ampak časa za to bo dovolj. Zaenkrat je plan, da se ga za silo pripravi za letošnji dopust, ostalo pa kasneje. :P
Priponke
IMG_2262_crop.jpg
VW T3 1981 Westfalia

Aha... če se kaj spomnim, je to tisti, ki je v oglasu pisalo, da je samo enkrat videl sneg, pa še to takrat, ko je na obali snežilo. Meni je bil po oglasu všeč, sem pa opazil, da po bokih spodaj rabi malo "ljubezni"...

Kakorkoli... srečno vožnjo in obilo užitkov. Seveda ne bomo hudi, če si odpreš svojo temo v rubriki "Uporabniki foruma se predstavijo". Saj veš, da imamo zelo radi veliko slikic. Aja, ta mesec je srečanje v VWinici....

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Ja res je, to je tisti iz oglasa iz primorske. Me pa zanima kako to, da ga že pred mano ni nihče vzel, saj naj bi bivši lastnici neprestano telefon zvonil, ko je dala oglas, pa tudi ene par ogledov je že imela pred mano... Zgleda, da mi je bil usojen. :)

NoName, če se ne motim tvojega dostikrat vidim parkiranega v naši ulici, tako da morava biti skoraj soseda.

Sicer slik še nimam kaj dosti, bom pa odprl novo temo od avta, če ne drugega rabim nekaj kosov in verjamem, da ima kdo od vas marsikaj na zalogi. :wink:

Očitno sta si bila res usojena. Tudi sam nisem vedel kakšno je stanje s trojkami, dokler nisem prijatelju začel pomagat pri nakupu. Stanje je porazno, kar se pojavi takoj gre...

Katera pa je tvoja ulica, da spijemo kakšno pivo? Načeloma imam kombi ves čas v garaži, razen pred pripravami na pohajkovanje. :)
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

NoName napisal/-a:Katera pa je tvoja ulica, da spijemo kakšno pivo? Načeloma imam kombi ves čas v garaži, razen pred pripravami na pohajkovanje. :)

Tudi blizu mene je ena ulica, kjer se pojavi včasih.... fajn bi bilo, da jaz koga tu blizu dobim, ker sem sam daleč naokoli....

LP; Boro
Slika

Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

NoName napisal/-a:Katera pa je tvoja ulica, da spijemo kakšno pivo? Načeloma imam kombi ves čas v garaži, razen pred pripravami na pohajkovanje. :)

Lahko se dobimo v Franciju na pivu... :D V nedeljo zvečer sem ga parkiral par metrov stran od tvojega. Je bilo lepo videt dve enaki Westfaliji na kupu... S tem, da je tvoj kot bi bil iz salona proti mojemu, ki ima malo "patine". :mrgreen:

Hehe, potem sva pa res soseda. Sploh nisem opazil, da je še en zraven parkiran.
Boro, a to si mene mislil? :)
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

NoName napisal/-a:Boro, a to si mene mislil? :)

Pravzaprav upal. Upal sem, da se je kdo v mojem koncu našel in kupil kaj in je mogoče tvojega opazil kdaj dol v "vaši" ulici tukaj pri meni. Res upal, ker... no, saj veš kako je. Ko smo študirali smo drug drugega spodbujali, ko smo se učili smo drug drugega spodbujali... No, mogoče bi pa bolj peljalo, če bi imel koga blizu... Dobro, da je forum no....

LP; Boro
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov