Več Tukaj:
http://www.avto.net/_PROSTICAS/ad.asp?ID=2955422
lpt
Tomaz napisal/-a:Bias napisal/-a:Ker se že dve uri vračam na link - avto.net...in si ga ogledujem, me zanima, če bi ga lahko prišel pogledat?
Bias, kombi je že prodan, tako da žal ne bo nič z ogledom ... Mogoče ko bom prodajal syncrota
Vsekakor bom pa v roku enega leta, se pridružil enemu od vaših srečanj s svojim T3
Pozdravljeni vsi, jst sem novi lastnik Tomaževega T3-ja (no zdej ze ex
) in morem rečt, da je res fantastičen. Že na daleč se vidi, da je bilo v njega vloženo veliko truda in ljubezni. Trudil se bom kar se da nadaljevat na ta način.
Sicer pa se s punco nameravava odpeljati z njim do Portugalske na surftrip in moram priznat, da komi čakam.
Spoznal sem tudi mojstra Rudija, ki bo se pred potovanjem naredil en servis, da bo vse tako kot mora biti.
Sem pa videl tudi že novega Syncrota od Tomaža, tko da Bias, tesno bo
!
Sicer pa se s punco nameravava odpeljati z njim do Portugalske na surftrip in moram priznat, da komi čakam.
Spoznal sem tudi mojstra Rudija, ki bo se pred potovanjem naredil en servis, da bo vse tako kot mora biti.
Sem pa videl tudi že novega Syncrota od Tomaža, tko da Bias, tesno bo
@gregors, no čestitam za res fajn nakup! Sem upal, da se boš pridružil forumašem/lastnikom T3 tega foruma... Jaz še nisem del "vas", ampak kmaaaalu
Sicer sem sam že od nekdaj lastnik VW avtomobilov...nekako me veže neka strast in ljubezen do nemške znamke
trenutno vozim Passat variant 2.5TDI 4motion a je za spanje dveh bistveno premajhen hahah od nekdaj pa sanjam o T3... Oh, sem se mal izpovedal 
gregors napisal/-a:Pozdravljeni vsi, jst sem novi lastnik Tomaževega T3-ja (no zdej ze ex) in morem rečt, da je res fantastičen. Že na daleč se vidi, da je bilo v njega vloženo veliko truda in ljubezni. Trudil se bom kar se da nadaljevat na ta način.
Sem pa videl tudi že novega Syncrota od Tomaža, tko da Bias, tesno bo!
Tule nas je pa cedalje vec, ki imamo v planih Portugalsko.
P.S. Kdaj imas pa plan it?
LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
No sedaj pa dovolj,
eden mi je ukradel idejo za Portugalsko, sicer ne za surftrip, pač pa za gurmansko potovanje
pa za sightseeing in podobno, seveda v dobri družbi........
No sedaj "šraufamo" na veliko, in če bomo pridni, morebiti na jesen.......
Sicer pa: Gregors in Noname, vidva imata oba bencinerje ne, torej se lahko peljeta ko raketa....no tako res ne bo daleč do Portugalske...jaz pa kopujem vesla....
Čestitke Gregors, dobil si raketo s pedigrejem.
lp
eden mi je ukradel idejo za Portugalsko, sicer ne za surftrip, pač pa za gurmansko potovanje
No sedaj "šraufamo" na veliko, in če bomo pridni, morebiti na jesen.......
Sicer pa: Gregors in Noname, vidva imata oba bencinerje ne, torej se lahko peljeta ko raketa....no tako res ne bo daleč do Portugalske...jaz pa kopujem vesla....
Čestitke Gregors, dobil si raketo s pedigrejem.
lp
No, super. Najboljs, da gremo kar skupaj, pa nardimo eno panoramsko voznjo do Portugalske.
Ocitno je letos ta destinacija hit. Se posebej z T3-ji. Midva s punco jo bova kar konec avgusta mahnila. Upam, da uspeva vsaj za silo uredit lezisce.
Moja Caravella je pa TD, ampak se ne pritozujem cez hitrost. Vsaj nimam skrbi za omejitve.
LP
Moja Caravella je pa TD, ampak se ne pritozujem cez hitrost. Vsaj nimam skrbi za omejitve.
LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
Hvala vsem za cestitke za dober nakup, ampak mislim, da ima vso zaslugo Tomaz.
Predviden cas potovanja je od 15.07.-15.08.
Sla bova pa do Biaritza v Franciji in potem ob obali San Sebastian do La Corune potem pa spet ob obali Porto, Lizbona, vse do Algarva in potem nazaj ali ob spodnjem delu Spanije ali pa nazaj na Francijo. Ce bova sla mimo Loreta se z veseljem ustaviva na pijaci
.
Tak je plan, vse je pa odvisno od trenutnega pocutja in od valov
.
Portugalska je drugace meni zelo pri srcu in sem bil tam ze 5 krat, 1x s kombijem in 3x z avtomobilom (Renault Clio), pa enkrat z avionom. Si pa ze od nekdaj zelim to pot naredit s T3-jem, v katerem lahko spim kjerkoli in kadarkoli in sem neodvisen od kampov, apartmajev ipd.
Predviden cas potovanja je od 15.07.-15.08.
Sla bova pa do Biaritza v Franciji in potem ob obali San Sebastian do La Corune potem pa spet ob obali Porto, Lizbona, vse do Algarva in potem nazaj ali ob spodnjem delu Spanije ali pa nazaj na Francijo. Ce bova sla mimo Loreta se z veseljem ustaviva na pijaci
Tak je plan, vse je pa odvisno od trenutnega pocutja in od valov
Portugalska je drugace meni zelo pri srcu in sem bil tam ze 5 krat, 1x s kombijem in 3x z avtomobilom (Renault Clio), pa enkrat z avionom. Si pa ze od nekdaj zelim to pot naredit s T3-jem, v katerem lahko spim kjerkoli in kadarkoli in sem neodvisen od kampov, apartmajev ipd.
Noro! Enkrat bom šel tudi sam enako varianto (mogoče letos?). Punca si želi spet v San Sebastian. Pa da vidm kaj je tok kul na temu srfanju. Bi bilo pa kr hudo če bi se nas tm več srečal. Hehe 
Vendar sem nekje prebral, da je na Portugalskem prepovedano na parkiriščih spat...
Kako to zgleda v preksi? Se preipelješ na plažo, surfaš in greš pol v kombi spat. Ali se moraš kam drugam odpelat?
Čestitke!
Vendar sem nekje prebral, da je na Portugalskem prepovedano na parkiriščih spat...
Kako to zgleda v preksi? Se preipelješ na plažo, surfaš in greš pol v kombi spat. Ali se moraš kam drugam odpelat?
Čestitke!
Gregors , tudi moje čestitke za nakup in lepo ,da je Tomažev T3 ostal v "familji "
Tudi midva ž boljšo polovico sva bila lani na Portugalskem , termin maj-junji .Najprej sva pikirala v že hudo pozidan Algarve , sicer pa se zadeva proti zahodu ( Cabo de Sao Vincente ) bistveno popravi . Je pa Atlantska obala zelo slikovita , bolj primerna za surfanje kot za kopanje . Lisboe in Porta tudi ne smeta spustiti . Spanje izven sezone ni problematično, poleti pa vsaj na jugu ni tolerirano .
Če obvladate angleščino pa še link možakarja-surferja ,ki je skoraj leto dni bival v camperju po obalah Francije ,Španije in Portugalske
http://www.campervanlife.com/
Tudi midva ž boljšo polovico sva bila lani na Portugalskem , termin maj-junji .Najprej sva pikirala v že hudo pozidan Algarve , sicer pa se zadeva proti zahodu ( Cabo de Sao Vincente ) bistveno popravi . Je pa Atlantska obala zelo slikovita , bolj primerna za surfanje kot za kopanje . Lisboe in Porta tudi ne smeta spustiti . Spanje izven sezone ni problematično, poleti pa vsaj na jugu ni tolerirano .
Če obvladate angleščino pa še link možakarja-surferja ,ki je skoraj leto dni bival v camperju po obalah Francije ,Španije in Portugalske
in čakamo
!