levo trikotno okno - metuljček

Nekdo si je na parkirišču privoščil moj kombi in mu razbil levi trikoten okenček. Zgleda da je vdriral, vzel ni nič, ker ni bilo nič za vzet.

Skratka, kombi je brez okna in potrebujem nadomestek. Potrebujem samo šipo - navadno prozorno varianto, tudi ročko še imam
javi na 040 510 102

hvala!

Re: levo trikotno okno - metuljček

Bobo, na modrem obojestrancu. Sem ga imel parkiranega na nekem osamljenem parkingu.. se mi je zdelo da ni najboljša ideja, ampak za dva na dvorišču ni placa.. za v bodoče, sem si že našel prostor pri prijatlu, tako da bo tam na varnem.

mihec mi je ponudil komplet okenčkov za 50 eur, bom kar vzel. hvala za hiter odziv !

Sem pa slišal še za en pripetljaj, naj bi predkratkim nekomu celo ukradli kombi, ki je na srečo kmalu crknil, in je ostal sredi ceste. Ali kdo kaj več ve o tem? Naj bi mu tudi razbili trikotno okence.
Če morda oškodovanec rabi desno okence, je na voljo :)

Ali je kombi res tako preprosto vžgati, kot si mislim? Samo dol se vrže plastiko in poveže prave kable?

Lumen napisal/-a:Bobo, na modrem obojestrancu. Sem ga imel parkiranega na nekem osamljenem parkingu.. se mi je zdelo da ni najboljša ideja, ampak za dva na dvorišču ni placa.. za v bodoče, sem si že našel prostor pri prijatlu, tako da bo tam na varnem.

mihec mi je ponudil komplet okenčkov za 50 eur, bom kar vzel. hvala za hiter odziv !

Sem pa slišal še za en pripetljaj, naj bi predkratkim nekomu celo ukradli kombi, ki je na srečo kmalu crknil, in je ostal sredi ceste. Ali kdo kaj več ve o tem? Naj bi mu tudi razbili trikotno okence.
Če morda oškodovanec rabi desno okence, je na voljo :)

Ali je kombi res tako preprosto vžgati, kot si mislim? Samo dol se vrže plastiko in poveže prave kable?

JUP, kontakt, grelne sveče pri dizlu in štarter :) edino nevem kako je z zaklepom volana..

Meni bolj ne gre v glavo, zakaj razbijat šipe, pri teh starih ključavnicah... :D
Volan je še najmanjši problem, ko so meni vdrli v golfa, je bil zaklep volana polomljen kot keks. :D
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

tudi meni razbili trikotno okno. še iščem originalnega in zelene barve sovoznikova stran. na odpiranje seveda. ukrivljeno da je?
mi je ideja zrihtal novega od hofmana pa ni dober. preveč ukrivljen pa zato je velika reža in zelo žvižga med vožnjo.
racing is a life,all before or after is just a waiting
s.mc queen

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost