Re: OBNOVA 1.6 TD
Jaz sem jo na svojem kombiju na lastne oči videl kako vreje. Mehurčki so prihajali po cevi v raztezno posodo. Zgodilo se je ko sem se peljal skorajn eno uro skupaj v hrib in je temparatura prišla skoraj do konca na števcu.
fingerstein napisal/-a:Pozdravljeni, kaj mi lahko prosim kdo pove kaj je ta zadevica obkrožena na sliki?
Jo opažam pri vsakem TD motorju. Jaz tega nimam.
jaka666 napisal/-a:fingerstein napisal/-a:Pozdravljeni, kaj mi lahko prosim kdo pove kaj je ta zadevica obkrožena na sliki?
Jo opažam pri vsakem TD motorju. Jaz tega nimam.
a si dobil pumpico?
fingerstein napisal/-a:Zdej pa mene nekdo ze dobro heca.
Moja nova turbina je po prvem izletu na gorenjsko spustila duso.
Kombi drugace super delal in res sem zadovoljen z mocjo ampak zacelo je vedno bolj kaditi iz izpuha. Meni nic jasno in vedno bolj v skrbeh kaj se dogaja v motorju. A je kaksen teflon vrglo ven?, a je glava pocena? itd.
In danes jaz lepo dam dol turbino, da vidim s katerega cilindra tece olje, pa si iz firbca pogledam koliko lufta ima osovina turbine.......nato totalen šok. Takoj sem vse poslikal in posnel video in takoj spisal mail prodajalcu (ebay). Zdej pa cakam in cakam
Video poskodbe turbine pa tukaj (upam da dela) https://db.tt/NuPRMUx7
Srece v zivljenju imam za izvoz, a se pri mojem vagnu malo kompenzira
Lumen napisal/-a:fingerstein napisal/-a:Zdej pa mene nekdo ze dobro heca.
Kombi drugace super delal in res sem zadovoljen z mocjo ampak zacelo je vedno bolj kaditi iz izpuha. Meni nic jasno in vedno bolj v skrbeh kaj se dogaja v motorju. A je kaksen teflon vrglo ven?, a je glava pocena? itd.
In danes jaz lepo dam dol turbino, da vidim s katerega cilindra tece olje, pa si iz firbca pogledam koliko lufta ima osovina turbine.......nato totalen šok. Takoj sem vse poslikal in posnel video in takoj spisal mail prodajalcu (ebay). Zdej pa cakam in cakam
Kako se je razpletla reklamacija?
Lumen napisal/-a:fingerstein napisal/-a:Zdej pa mene nekdo ze dobro heca.
Kako se je razpletla reklamacija?
jaka666 napisal/-a:Poslji nazaj in naj ti vrnejo kupnino! Vsaj del
jaka666 napisal/-a:Se strinjam. Te turbime ne crknejo za boga ne ker niso tako navite kot pri novejsih avtih. Kupi eno rabljeno in to je to! Vso sreco.
Ce te zanima imam se js eno nekje in sicer od audija 80 td

Boro napisal/-a:Nekaj literature imam, ne vem koliko bo uporabna. Daj mi mail in ti popoldan pošljem. Če bo kaj pomagalo bo ok, če ne, sem pa vsaj voljo pokazal...
LP; Boro
jaka666 napisal/-a:ugane kdo, kako se glasi?? :

jaka666 napisal/-a:Ja Boro, zelo dobro si se odrezal, vendar nisi uganil![]()
Namig: v uganki ima glavni vlogo kralj živali....
P.s fingerstein oprosti za offtopic
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov