Ja vem je moj prijatelj iz Radovljice! Je bil pri meni še preden je kupil. Makino, ki je res odlično ohranjena je dobil na Primorskem in ima komplet westfalia opremo, ter je 1.6D. Bil je barvan in je ispadlo odlično, sva pa sedaj naročila pri mojemu kolegu stranske nalepke, pa nove radkape, pa še kaj v vw busshopu. T3 manija je zares zajela tudi naše kraje, čeprav imamo tudi nekaj starih mačkov s T3, ki jih imajo in z njimi uživajo že vrsto let. LP Jabac

Vreme ni glih ne vem kaj.
Na žalost so službene obveznosti (ne moje - od žene), zna sepa zgodit da prikurim ali jutri popoldan z luftijem ali v nedeljo dopoldan z OA. Te poiščem, Tipo.

Sorry Tipo sem zaj... Namreč moj prijatel je iz Radovljice, ima tudi siv camper, ampak je pa pustil Goriško tablico in avto potemtakem ni bil njegov. em pa tudi jaz lasko leto videl to makino in jo ima nekdo iz Lancova, ampak ga osebno ne poznam. Ta avto je dobil na Bledu in ga totalno poštimal. Samo to vem o njem. LP Jabac.

Branko sem bil v Izoli samo včeraj dopoldan da sva s Tonijem zaključila zadevo.
Ljubota še z enim belim hard topom sem videl v San Simonu (Lubo ob 14 uri je blo vse zaroletano v avtu a smo spančakl), tko da nas je sta visokimi zdej že kar nekaj.
Avtov na srečanju je blo ogromnnn sam vreme ga je mal sral če ne pa fajne pa hude makine
http://www.gumitehna.si/

V BiH težko vidiš drug kombi kot T3, pa ne zaradi nostalgije ali ljubezni do njih.... Delali so jih tudi v TASu in "raja" nima denarja za druge ali novejše. Plus ogromno odsluženih iz EU so gastarbajterji poslali dol, ker se dobijo vsi nachbau ali originalni deli za njih.

Tudi za rezervne dele ni problem.
Potreboval sem stikalo za luči , ker mi je pregorelo.Šel sem v prvo trgovino od avtodelov,povedal sem kaj potrebujem trgovec se samo obrne ,gre z roko na polico in mi da stikalo.

Ogrevam se za enga Sven Hedinčka 1983. Ima kdo kakšne izkušnje na kaj moram biti pozoren pri pregledu pleha (kje so ti rjaveli) in kaj pravite na te mašie 2,4 ccm, 75 KM.
Aja spet bo uvoz iz D, se je postopek kaj spremenil??
http://www.gumitehna.si/

ojla!
Dejte mi povedat pod kaj rezervirate karte za trajekt za vaše T3-je? Al je to druga kategorija kjer so avti do 5m dolžine in do 2,2m višine? Zanima me za korziko?
Aja Grčija je pa zgleda padla v vodo, moja ni nardila izpita in smo ostali doma. Upam vsaj na Korziko, mogoče zravn še srdinija.

Hvala za odgovore

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov