Re: 5. Med. VW bus srečanje Kamp Kolpa Vinica 27.6- 29.6.201

Tudi jaz bom zgleda uspel priti. Upam da nisem prepozen za tablico in majico.

Campers forum:

1. Tipo73, T3; tablica 73; L moška, S ženska, S moška (za sina), otroška 9-10 let
2. Jureko. XL in S ženska (brez udeležbe)
3. Bobo: tablica 11, XL moška in M ženska
4. Arapao familja, T4, tablica št.: 13, majice: XL moška, L moška, otroška 9-10 let
5. NoName, tablica 22, L moška, XL ženska, otroška 2 leti in pol (brez udeležbe)
6. RU14, tablica 14, L moška, M ženska, otroška 2 leti
7. rasta, L moška, S ženska
8. kozorrog, tablica 30, XXL moška, XL moška
9. Peter & Petra tablica št. 15, XL moška, L moška
10.T5er ,tablica št.54 , moška L ,ženska L
11. Boro, tablica vseeno, majice: XL moška, L ženska, otroška 4 leta
12. Boki@Mateja@Miša ; 1 x XL moška, 1 x L ženska, Miša je pa pes, tablica ...
13. TommyGun (verjetno brez udeležbe) 1x XL moška, 1x L moška, 1x L ženska, tablica št 28
14. Jaka666 & Barbara & Neža, majica moška M, ženska SX ali S (tablica št 69)
15. Mišljeni- Janez&Ada&lan, 2x L moška, S ženska.
16. Roko (verjetno brez udeležbe) 1xM moška
17. andrejrak, tablica 51, M moška

T3 forum:

1. Ausovi: T3 kasonarja, tablica 33 in 5, majice: XL moška, L ženska, 12-14, 4-6 let.
2. Goran64kamper: WV T3 Multivan, tablica 64, majica XL moška, XL ženska.
3. Marko & Mojca, tablica 66, majici XL moška, XL ženska
4.Pero Dagi & Jana, tablica 26, majici moška xl, ženska m
5. Barba - Igor & Ida, T3, tablica 49, majica 2x moška L, 1x ženska L
6. Vinko, T4, tablica 47, majica moška L, ženska M
7. Little John, tablica 46, T3 klub, T3 westfalia
8. Jurčk&Romana, tablica 70, T4, majica xxl moška, l ženska
9. Viktor&Vera, 4Xl, L
10.Hajvan, tablica 72, M moška, L ženska
11. Borut Pajntar, tablica 27, moška XL, ženska M
12. Jure&Dari&Grega&Ana&Tina&Marko moške;L,L,XXL ženske;M,M,M
13. Enrico Avstrija, 1x Xl, 1x M

Kombi forum- HR:

1. Vepar: L moška, S ženska
2. Fidi: L moška
3. Brk: 2x XXL
4. Demian 2x xxxxl (4xl)
5. Vjeko i Tonka: XXL, L
6. Zen: XL
7. Sven: XL
8. Elvin Xl, S
9.
10.

LP,
Andrej

Manjša sprememba pri naši ekipi

Campers forum:

1. Tipo73, T3; tablica 73; L moška, S ženska, S moška (za sina), otroška 9-10 let
2. Jureko. XL in S ženska (brez udeležbe)
3. Bobo: tablica 11, XL moška in M ženska
4. Arapao familja, T4, tablica št.: 13, majice: XL moška, L moška, otroška 9-10 let
5. NoName, tablica 22, L moška, XL ženska, otroška 2 leti in pol (brez udeležbe)
6. RU14, tablica 14, L moška, M ženska, otroška 2 leti
7. rasta, L moška, S ženska
8. kozorrog, tablica 30, XXL moška, XL moška
9. Peter & Petra tablica št. 15, XL moška, L moška
10.T5er ,tablica št.54 , moška L ,ženska L
11. Boro, tablica vseeno, majice: XL moška, L ženska, otroška 4 leta
12. Boki@Mateja@Miša ; 1 x XL moška, 1 x L ženska, Miša je pa pes, tablica ...
13. TommyGun (verjetno brez udeležbe) 1x XL moška, 1x L moška, 1x L ženska, tablica št 28
14. Jaka666 & Barbara & Neža, majica moška M, ženska SX ali S (tablica št 69)
15. Mišljeni- Janez&Ada&lan, 2x L moška, S ženska.
16. Roko (verjetno brez udeležbe) 1xM moška
17. andrejrak, tablica 51, M moška

T3 forum:

1. Ausovi: T3 kasonarja, tablica 33 in 5, majice: XL moška, L ženska, 12-14, 4-6 let.
2. Goran64kamper: WV T3 Multivan, tablica 64, majica XL moška, XL ženska.
3. Marko & Mojca, tablica 66, majici XL moška, XL ženska
4.Pero Dagi & Jana, tablica 26, majici moška xl, ženska m
5. Barba - Igor & Ida, T3, tablica 49, majica 2x moška L, 1x ženska L
6. Vinko, T4, tablica 47, majica moška L, ženska M
7. Little John, tablica 46, T3 klub, T3 westfalia
8. Jurčk&Romana, tablica 70, T4, majica xxl moška, l ženska
9. Viktor&Vera, 4Xl, L
10.Hajvan, tablica 72, M moška, L ženska
11. Borut Pajntar, tablica 27, moška XL, ženska M
12. Jure&Dari&Grega&Ana&Tina moške: L,XXL ženske: M,M,M
13. Enrico Avstrija, 1x Xl, 1x M

Kombi forum- HR:

1. Vepar: L moška, S ženska
2. Fidi: L moška
3. Brk: 2x XXL
4. Demian 2x xxxxl (4xl)
5. Vjeko i Tonka: XXL, L
6. Zen: XL
7. Sven: XL
8. Elvin Xl, S
9.
10.

fingerstein napisal/-a:Evo, včeraj zrihtal kombi - UPAM
Prideva z ženo in otrokom.
Se opravičujem glede morda bedastega vprašanja. Kako glede prijavnine? Komu poravnati...
Sem še zelen glede teh srečanj.
Hvala

Poglej na drugo stran te teme, ko so meni razložili princip. Js mislim, da se ti samo pripelješ, drugo bo vse rešeno.

-----------------------------
Jaz sem vsako leto spremljal tale forum, ko ste se vsi menili za to Vinico. In vedno sem si mislil: prišel bo dan, ko se bom tudi jaz prijavil.... Evo. Tako je kombi naložen, jutri zjutraj štartamo - sicer bomo še malo pobluzili po dolenjskem koncu, popoldan ali pod večer smo na Vinici.

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Dobro jutro, se javljam iz prizorišča. Kot včeraj in danes me je prebudilo sonce, napovedi so dobre dežja tukaj ni bilo že od srede ne vem kako kaj drugje po Slo.

Nisem imel še časa pofotkat okolice bom pa danes verjetno uspel narediti kakšno fotko. Za vse ki še ne veste kako poteka par besed o tem. Pri mojem kombi šanku se oglasite ko pridete, da vam lahko ponudim pivo in pečenko (odojk v soboto popoldan okoli 16h) je pogoj da kupite majico saj ta fond omogoča nakup pečenke, piva, tablice in ostalih drobnarij. Na ostalih srečanjih po Slo je cena majice višja zraven pa ne dobite nič razen majice.
Samo bivanje kampa uredite na recepciji ki znaša 6 eur po osebi na dan, cena vključuje tudi elektriko domače ljubljenčke in otroke do cca 12 let. Prijava v kamp gre na zaupanje udeležencev seveda pa na koncu preverim prijave pri meni in v kampu.
To je to na kratko želim vam srečno pot do Vinice in prijetno druženje pri nas.
Zadnjič spremenil Anton aus, dne 27 Jun 2014 10:13, skupaj popravljeno 2 krat.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Mi smo se včeraj vrnili pod večer domov. Da strnem par misli, kasneje dodam kašno fotko.

Za nas je bilo to prvo srečanje. Kako pak, ko imamo vagen slabe tri mesece. Najlepše pri vsem je bilo, da so tile vzdevki, oziroma nickname-i na forumu dobili svoje obraze. Všeč mi je, ker ste (smo) precej pisana druža - od mladih do upokojencev, velikih, malih, lepih in še bolj lepih. Vsekakor mi je bilo zelo všeč, da sem si dodobra napasel oči, tudi kakšno idejo in pameten nasvet sem dobil. Seveda, ko se takole kot začetnik v kamperskem svetu znajdeš med toliko različnimi vozili te potegne, dobiš dodatno motivacijo in misli letijo v nebo....Vesel sem, da je tudi vreme služilo in kar prehitro je bilo treba začeti pakirati.

Tukaj ne morem mimo organizacije. @Anton aus in vsa tvoja ekipa - ne vem kaj so videli drugi, sam sem opazil, da ste se trudili in ves čas skakakli okoli zato, da smo se drugi lahko imeli lepo. "Popedenat" približno sto ljudi z petdeset vozili ni ravno mačji kašelj. Zavedam se, da je v ozadju ogromno logistike in organizacije, da se tole spelje. Vsekakor vse pohvale. Želel bi se v imenu naše družine zahvaliti za trud, predvsem za to, da imaš voljo in željo vse te ljudi in vozila tako ali drugače spraviti na en kup.

Če ne bo višje sile, se vsekakor drugo leto vidimo.

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Boro napisal/-a:Mi smo se včeraj vrnili pod večer domov. Da strnem par misli, kasneje dodam kašno fotko.

Za nas je bilo to prvo srečanje. Kako pak, ko imamo vagen slabe tri mesece. Najlepše pri vsem je bilo, da so tile vzdevki, oziroma nickname-i na forumu dobili svoje obraze. Všeč mi je, ker ste (smo) precej pisana druža - od mladih do upokojencev, velikih, malih, lepih in še bolj lepih. Vsekakor mi je bilo zelo všeč, da sem si dodobra napasel oči, tudi kakšno idejo in pameten nasvet sem dobil. Seveda, ko se takole kot začetnik v kamperskem svetu znajdeš med toliko različnimi vozili te potegne, dobiš dodatno motivacijo in misli letijo v nebo....Vesel sem, da je tudi vreme služilo in kar prehitro je bilo treba začeti pakirati.

Tukaj ne morem mimo organizacije. @Anton aus in vsa tvoja ekipa - ne vem kaj so videli drugi, sam sem opazil, da ste se trudili in ves čas skakakli okoli zato, da smo se drugi lahko imeli lepo. "Popedenat" približno sto ljudi z petdeset vozili ni ravno mačji kašelj. Zavedam se, da je v ozadju ogromno logistike in organizacije, da se tole spelje. Vsekakor vse pohvale. Želel bi se v imenu naše družine zahvaliti za trud, predvsem za to, da imaš voljo in željo vse te ljudi in vozila tako ali drugače spraviti na en kup.

Če ne bo višje sile, se vsekakor drugo leto vidimo.

LP; Boro

Boro, lepo napisano, se podpišem pod to!!!

Anton, hvala za vse!!

Lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov