Re: 5. Med. VW bus srečanje Kamp Kolpa Vinica 27.6- 29.6.201
Super! Evo taksen predsotor iscem oz kupim ce ga ima kdo. Taksen kot ga ima tale bela trojkica!
jaka666 napisal/-a:Super! Evo taksen predsotor iscem oz kupim ce ga ima kdo. Taksen kot ga ima tale bela trojkica!
Anton aus napisal/-a:Lepo se nas zbira mi smo včeraj že naredili premik na Vinico v sredo se pa začnejo intenzivne priprave....

fingerstein napisal/-a:Evo, včeraj zrihtal kombi - UPAM
Prideva z ženo in otrokom.
Se opravičujem glede morda bedastega vprašanja. Kako glede prijavnine? Komu poravnati...
Sem še zelen glede teh srečanj.
Hvala

Boro napisal/-a:Mi smo se včeraj vrnili pod večer domov. Da strnem par misli, kasneje dodam kašno fotko.
Za nas je bilo to prvo srečanje. Kako pak, ko imamo vagen slabe tri mesece. Najlepše pri vsem je bilo, da so tile vzdevki, oziroma nickname-i na forumu dobili svoje obraze. Všeč mi je, ker ste (smo) precej pisana druža - od mladih do upokojencev, velikih, malih, lepih in še bolj lepih. Vsekakor mi je bilo zelo všeč, da sem si dodobra napasel oči, tudi kakšno idejo in pameten nasvet sem dobil. Seveda, ko se takole kot začetnik v kamperskem svetu znajdeš med toliko različnimi vozili te potegne, dobiš dodatno motivacijo in misli letijo v nebo....Vesel sem, da je tudi vreme služilo in kar prehitro je bilo treba začeti pakirati.
Tukaj ne morem mimo organizacije. @Anton aus in vsa tvoja ekipa - ne vem kaj so videli drugi, sam sem opazil, da ste se trudili in ves čas skakakli okoli zato, da smo se drugi lahko imeli lepo. "Popedenat" približno sto ljudi z petdeset vozili ni ravno mačji kašelj. Zavedam se, da je v ozadju ogromno logistike in organizacije, da se tole spelje. Vsekakor vse pohvale. Želel bi se v imenu naše družine zahvaliti za trud, predvsem za to, da imaš voljo in željo vse te ljudi in vozila tako ali drugače spraviti na en kup.
Če ne bo višje sile, se vsekakor drugo leto vidimo.
LP; Boro
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov