Spoštovani,

Se oproščam v svoji nevednosti, vendar vam zatrjujem, da sem prisoten na tem forumu že od ustanovitve, že dolgo na slo caravaning, posebej pa na evropskih in ameriških forumih. Sem le uboga para, ki si vzame stol in debelo študira kaj je pod haubo, preden kaj butastega zine......no očitno mi to ne uspeva niti takrat ko se pa le oglasim......torej draga gospoda, kako je z nalepkami...........

No, saj dam tudi za kakšno pivo če bo treba..... :D

LP

Sorry, dons sem mal naspidiran, ne vem tipo če si opazu, sem dal tudi jest en post na caravaning,malo za tvojim, pa kot da nas ni,pol pa prideš "mišljeni" in takoj po nalepkah. Sej ni problema,samo vseeno, samo dej človk(velja tudi za ostale),povej ,kdo si ,kaj si in kaj te zanima. Malo življenja bi prosil,sej(upam) ,noben ne grize. Pir pa vedno rade volje :D

Bravo miki dobr si jm povedal TA VELIKIM ampak ne jeb...5 % ,pol se pa sprašujejo zakaj jim forum umira, ker so se zgrupiral pa drugih prispevkov sploh ne porajtajo, zato pa upam da tuki ne bomo taki ratal, pa bodmo bolj strpni do ta novih. No pa tud VW fani so itaq bolj squlirani, mirni... like 2CV driverji u izi pravjo.
http://www.gumitehna.si/

Torej bom od sedaj naprej "bolj priden"....nato pa bom vložil novo vlogo na predpisanem obrazcu z notarsko overjenim podpisom in bančno garancijo za nalepko :lol:

Grem sedaj dodat link...če bom znal seveda..

LP

No ti je končno potegnlo :P Za taka nakladanja ,bom pa odprl novo temo,ker se nama pogosto dogaja ,da zabredeva kjer ni treba ,pol mora pa ubogi Tomaž vse premikat :D

Fajn,fajn, mora "sirotinja" skup držat. Dobro, na caravaningu se tudi mnogo dogaja vendar je pa tam čisto drugo občinstvo. Tako, ki ima avtodome vredne lepe denarce, vse lepe bele, plastične.
Sem pa dobil nalepke med prvimi in mi krasijo luftija.

Uau,kokr zgleda je povpraševanje po nalepkah kar veliko, tak da jaz komaj pridruženi še nimam dost kilometrine.
Vsekakor pa priporočam , ( če se že kdaj srečamo)da furamo nek izgled male familije kamperistov :D

Veliko kilometrov!

mišljeni napisal/-a:Lep pozdrav!

A jaz siromak na 49. mestu prijave pa ne morem dobit nalepke..... :( .nas bo ostalih od 20+ naredilo splošno stavko.....
Šalo na stran, kakšne so možnosti za nalepko.............se priporočam seveda.

Prosim za odgovor.Hvala

Jst sem bil med prvimi 20. pa je še tud nisem videl.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Ko boš že printal , dej še zame par komadov prosim . Tukaj jih čakam že par let :?
Cool avatar , dobro si ga narisal :wink:

če se nas zbere še nekaj lahko naročim jst par nalepk, mam že nekaj izkušenj stem :wink:

hvala za kompliment, taki naj bi zgledal moj...brez tistih velikih feltn.

Anton aus napisal/-a:
mišljeni napisal/-a:Lep pozdrav!

A jaz siromak na 49. mestu prijave pa ne morem dobit nalepke..... :( .nas bo ostalih od 20+ naredilo splošno stavko.....
Šalo na stran, kakšne so možnosti za nalepko.............se priporočam seveda.

Prosim za odgovor.Hvala

Jst sem bil med prvimi 20. pa je še tud nisem videl.

Je že polno leto od tega posta pa še ni prišla do mene.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Z veseljem si jo tud jest napopam. Najbol, da se odpre nova tema in se prešteje kok nalepk bi bilo treba narest.
Lep vikend vsem.
T3 rocks

Slika

I'm a happy camper.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov