Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

Črnobele kocke imaš v Bauhausu, med cenejšimi je kvadrat.
Isti cenovni rang imaš enobarvno bež (kot sem imel jaz v caravelli) ali črno (kot ima Bias) z reliefi krogov.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

NoName napisal/-a:Črnobele kocke imaš v Bauhausu, med cenejšimi je kvadrat.
Isti cenovni rang imaš enobarvno bež (kot sem imel jaz v caravelli) ali črno (kot ima Bias) z reliefi krogov.

LP

ta poden s krogci je dbest! Sicer ni najcenejši ampak se odlično obnese.

TommyGun napisal/-a:Moj moto je: "prvo lepota, potem funkcionalnost" 8)

Ej jst sm šel tud nabavlat neki topli pod v fantastični imitaciji in bi res dobr izpadlo, sam k sm ga gledal, pa mal z nohtom not porinu, sm mislu da gam kr odrezu...tko da glede na to da vozim zadaj Samoyeda, sem se odločil za nekaj k ma boljšo trdnost, ker čene bi imel vse od kremplov, pa kamnčkov (k jih s čevlji prneseš) podrsan v eni sezoni. Sam itak je pa več vrst tega podna, tko da lahko da sem jst prešvoh gledu.

btw tomi, a hočš rečt daj moj podn grd :P haha

Bias napisal/-a:
TommyGun napisal/-a:Moj moto je: "prvo lepota, potem funkcionalnost" 8)

Ej jst sm šel tud nabavlat neki topli pod v fantastični imitaciji in bi res dobr izpadlo, sam k sm ga gledal, pa mal z nohtom not porinu, sm mislu da gam kr odrezu...tko da glede na to da vozim zadaj Samoyeda, sem se odločil za nekaj k ma boljšo trdnost, ker čene bi imel vse od kremplov, pa kamnčkov (k jih s čevlji prneseš) podrsan v eni sezoni. Sam itak je pa več vrst tega podna, tko da lahko da sem jst prešvoh gledu.

btw tomi, a hočš rečt daj moj podn grd :P haha

Tvoja opcija je na drugem mestu 8)
Ti si tudi kupil u Bauhausu?
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov