Re: mini meeting

ideja napisal/-a:
caravellegl napisal/-a:Najboljs, da kar seznam nardimo, da vidmo, ce se nas bo nabral 10:

2x Ljubo
2x Boki
2x Bobo
2x Caravellegl
2x Kozorrog
2x Ideja
...........

2X Carlos pridem v Nedeljo zjutraj. Da se malo popeljem z vami, kar mi je že dolgo želja.
To more bit čudovito :lol: :lol: :lol:

Andrej, cist so te zignoriral :wink: Ti pa jaz povem, da danes verjetno ne bo nobenega. Ce sem jaz prav seznanjena, prvi odrinemo jutri izpred pocivalisca v Lukovici, zbor okoli 9-9.30.
Ljubo&Ljuba

Mi smo se včeraj ponoči vrnili domov. Hvala Urbanu in njegovemu bratu, ki sta nas dobro sprejela in seveda pogostila, tudi Jožetovo(kozorog) vino in zrezki so bili odlični.

Prilagam par slikic:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Bilo je odlicno! Pohvale in zahvale organizatorjem. Ne bom zgubljala drugih besed, slike povedo vse :wink:

Zbor na pocivaliscu Lukovica
Slika

Nove clanice
Slika

Vmesni postanek
Slika

Slika

Voznja
Slika

Prihod na piknik prostor
Slika

Slika

Slika

Slika

Malica
Slika

Pasji prijatelj :lol:
Slika

Prvi pocitek..
Slika

Nas podmladek
Slika

Slika

Slika

Priprava hrane
Slika

Slika

Slika

Bla bla bla..
Slika

Cvet..
Slika

Slika

Ku ku :lol:
Slika

Bi al ne bi :roll:
Slika

Ker zaug :lol:
Slika

Naslednji dan je bil na vrsti izlet v Logarsko dolino
Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slap Rinke
Slika

Pocitek po tezkem vzponu :P
Slika

Prihod na kosilo v Logarjev kot
Slika

In odhod cez Cernivec domov
Slika
Ljubo&Ljuba

8) Živ 8)
Luba,tole je bilo pa hitro.Si mi dala kar veliko dela,saj moram dobro pregledati moj slikovni material,da se ne bojo slike preveč ponavljale,saj so zelo podobne.
Je bil pa res en lep vikend,ki nebo šel v pozabo.
ZA PRIJATELJE

Odlično, lepe slike. Vidim, da ste se imeli lepo, tudi vreme kot naročeno. Vsa pohvala organizatorju.

Slika

Po tej sliki sodeč ta mini meeting sploh ni mini.... ob taki udeležbi bi bilo treba premisliti o menjavi imena.... :lol:

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

...tudi mi se zahvaljujemo vsem odgovornim za tale "mini meeting",bilo je lepo,lokacija super,lokacija je celo tak dobra,da bi se splačal poleti en teden bit tam,...vesel sem da smo se spoznali s tistimi ki se še nismo uspeli v živo srečat,prav tako je bilo veselje spet stare znance videt in podebatirat,kot ponavadi je premalo časa da bi se vsakemu posvetil,pa sej bo spet kak mini meeting,...škoda ker se nismo udeležili še vožnje,da bi kolona bla daljša še za ene par metrov,u glavnem svaka čast,vsem!
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Bilo je res nepozabno in dobra udeležba. Kot vedno dobra družba in več kot odlična pogostitev. Caravellelg hvala za povabilo in organizacijo, zelo smo uživali. Lokacija je the best! Komaj čakam, da se vrnemo v te konce in obdelamo še kakšen hrib. Lepo vas je bilo spet vidit.

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Vi vsi ste s svojo zagnanostjo, sproščenostjo, neposrednostjo, korektnostjo, dobro voljo ... naredili ta konec tedna nepozaben. Brez vas vseh vsega tega ne bi bilo, ostalo bi le prazno parkirišče, mogoče zapolnjeno z drugimi avtomobili, z avtomobili brez duše, z ljudmi, ki niso vložili svoje duše v ne le svoj kos pločevine, ampak tudi v svojo zgodbo. Kajti včeraj in danes je bilo na parkirišču in na poti 23 zgodb, 23 zgodovin, 23 "duš". Ravno zato je bilo vse tako pristno, neprisiljeno, spontano, zabavno in sproščeno. Tudi začelo se je tako.
Hvala vsem in vsakemu posebej!! Kot je vsak bus različen in nekaj posebnega, takšni ste tudi vi! Rad bi vas še srečal! Bilo mi je v veselje in čast! Če je bilo kaj narobe, prosim brez zamere. Pa še kdaj!

Fest bote pubi pa dičle pa ahtete na svoje sopotnce pa sopotnke pa na svoje kombije!!
:D :D :D
bano

Fenomenalno je blo! Orng mi je žal, da nisem mogel v nedeljo z vami na vožnjo, predvsem pa da ni blo časa za naedeljski skupni zajtrk! :) Organizatorji si zaslužijo čisto 10ko, v športni center Jakop se pa sigurno še vrnem!
Slike bom pregledal in naložil dans zvečer!

LP

Bilo je lepo in nepozabno .Hvala Urbanu za gostoljubje ,za čudovito vzdušje pa so tako kod vedno poskrbeli udeleženci .Upam da se kmalu spet kaj vidimo ,ob tako dobri "klapi"kar prehitro mine čas :D :D :D

Vceraj sva bila s punco na izletu v logarski in sva vas opazila parkrat ko ste se peljali, ampak sva bila vedno v hosti tako da nisva mogla mahat! Super ste!

Lp iz jezerskega!
Šta če nama šoferima kuča

Ja no, prou žou mi je da me ni blo zravn (saj na poroki smo se mel fantastično, sam jebemti dap bi kle tud :wink: drugo leto obvezno Vinica pa tole tud!! Komi čakam :D

V glavnm našedva sta se mela res lepo, sta mi oba z nasmehom in odličnimi filingi razlagala, da ste odlična družba in kok dobr ste se mel :D

mislm, da je cajt da si še brat enga kemperja zamisl, ker drugač nas bo preveč za ta srečanja :P

Pa še par fotk iz našga fotkiča:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Pa še ena iz njune poti domov
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost