Re: NAKLADANJE-no limits ! ! !

Nisem vedel kam dat, pa napišem tule. Včeraj sem vozil novega Traffica, ampak j*benti, da se 15 let stara T4-ka pelje boljše. Res da Traffic bolj potegne in da je tišji v notranjosti, ampak to je pa tudi vse. Glede vsega ostalega je T4-ka svetlobna leta spredaj. 8)

...mimgrede,če mislite da so vam vaši kombiči včasih preveliki,poglej to!
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!
Priponke
23032013295.jpg
...ne želim si čelnega srečanja z njim..
23032013296.jpg
23032013297.jpg
23032013298.jpg
...smo rešili gotove smrti še enega člana vw grupe..

A mi lahko nekdo nekaj razloži? Večkrat na avtonetu opazim, da imajo na vozilu dve različni registrski tablici. Danes sem malo firbcal in sem spet opazil enega. Pač, (pre)večkart opazim malenkosti. Zanima me, če ima kdo kakšno logično razlago.
1.)če avto ni registriran in da je oglas "lepši", dajo kar ene tablice gor - OK. Razumem, ampak zakaj različne....
2.)ena tablice je izgubljena - možno. Zakaj potem zavajat z drugo tablico, oziroma če se že trudijo prikriti, da ena manjka, zakaj ne dajo tiste ki je, enkrat spredaj, enkrat zadaj - pač, glede na potrebe slike...
3.)a je res inteligenca prodajalca tako nizka, da misli, da ne bo nobeden pogledal vsebine tablice.

Primer od danes je eden boljših - vsaj obe sta iz istega reg. območja. Dostikrat, sploh kombiji z dolenjske, ki so zelo utrujeni od prevažanja žlahtnih kovin, imajo različna reg. območja....
reg.jpg

LP; Boro
Slika

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost