Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Mi pa takole:

- prvomajski prazniki Izola
- junija Vinica - parkiranje zunaj, ker nimam prave firme :)
- julija Črna gora
- avgusta Novigrad

Potem še kak vikend SLO obala in če bo še kakšno srečanje upam da tudi pridem.
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Takoj ko bo nad 10 stopinj Krk, pa Izolo sprobat, upam tudi na čimveč vetrovnih vikendov. Kakšne Stupice, junij Vinica. Začetek poletja Kanarci, čez poletje malo hribi, malo Barbariga. Septembra pa glavni dopust na Sardiniji.

Lahko pa vse plane obrnemo na glavo in gremo spet v Grčijo! :D


LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

zdej od marca dalje vikend divja kampiranja na surf spotih, med prvomajskimi Stupice, 2. polovica junija Fuerteventura, pol v jesen pa mogoče, če bo sreča kej v Francijo zavijem na roadtrip, ker brez tega ne gre, mogoče bom še našparal za Cape Town ob koncu leta :)

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Naši plani so skromni en teden na Kolpi od srečanja Podzemelj do Vinice, pa en teden na hrvaško morje ostalo pa delat kajti čakajo me tri trojke in hrošč za zrihtat. Da bom prisoten skoraj na vseh VW srečanjih po Sloveniji je že v defaultu.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Pravih planov sicer ni. Želje pa so. Tako na primer kakšen vikend bi šli v Benetke, pa na Krk, na Nadižo, 5 terre, Lago di Garda, kakšna Francija z Normandijo, Nizozemska pod nujno, zaželjena tudi Grčija, ...a ja, ...pa Toscana....pa Dalmacija bi tudi fanj prišla, da ne pozabim Bosne. Na Dunaj bi tudi šli in v Dolomite. Pa itak, da kak Vršič s Kranjsko goro kar tako na hitro si bomo privoščili, pa septembra obvezno na Pikin Festival v Velenje, pa na Štajersko bo treba it pogledat kaj delajo....v Vinico pa itak pridemo....

Koliko vikendov pa ima to leto??? :roll:


Naše lansko (prvo leto z Mutivanom) nismo prav najbolje izkoristili (december 2011 - nočitev na Slavniku, januar 2012 - nočitev na Nanosu, 1. maj - Debeli Rtič (4 km od doma), maj 2012 - vikned Kočevje z okolico, junij 2012 - vikend Vinica, julij 2012 - vikend Trenta, avgust 2012 - 14 dni Dalmacije, Korčula, Dubrovnik, Mostar, Ston, Split, Mljet, Nin...., september 2012 - vikend Velenje). zato moramo letos nadoknadit.

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

planov za letos ni,se delajo sproti in so odvisni od volje,časa in denarja,bo pa sigurno še kakšna Izola za vikend,blatno jezero in hrvaška,že nekaj časa pa sanjariva da bi si vzela Jadransko magistralo tako za dva tedna,saj veste malo tu pa malo tam.
sta pa letos že padli dve noči v kombiju :lol: :lol:
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Mi imamo pa tak plan:
-najprej 27 februar Lendava(zidanca brez kamperja)
-velika noč na Krku PZA v mestu Krk(če bo še kdo šel naj me kontaktira)
-Julij 14 dni Konobe Krk
-Vinica(se bom infiltriral med vw-jevce)
-septembra pa še en teden tradicionalno Kanegra
-Izola,Kranjska gora,Rabeljsko jezero,razna avstrijska jezera (po potrebi)

Pol pa še izleti po sistemu se usedemo in peljemo pol pa študiramo kam.
Eppur si muove!!!!!!!!

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

April-maj vikendi v divjini istre...1-6 junij priprave...7junij odhod v Grčijo...28 julij povratek domov...avgusta vikendi v divjini istre...septembra 20dni jadranske magistrale...oktober vikendi v divjini istre...
Brezalkoholno pivo je kot pornič na radiju
Boljš z EvilEyem na morje,kot pa z Nissanom v službo

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Truble maker napisal/-a:April-maj vikendi v divjini istre...1-6 junij priprave...7junij odhod v Grčijo...28 julij povratek domov...avgusta vikendi v divjini istre...septembra 20dni jadranske magistrale...oktober vikendi v divjini istre...Kaj pa rekord nočitev? Pade letos?
:D :D

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Mi2 ne bova delala veliko razlik od prejsnjih let. Cez vikende na morju nekje v Istri (zdaj imava se blizje do tam, ker je moj dragi skoz v Izoli), razna srecanja, Nadiza me mika, v kratkem je potrebno se na Vogel..Za poletje pa se nagibam k Sardiniji, ceprou bi sel Ljubo raje v Grcijo. A mi zna kdo povedat kaj je na Sardiniji kaj za videt, jaz sem gledala malo potopise po netu in drugega kot neke narave prou nism vidla :roll:

Moram pa povedat, da sva bila za kulturni praznik na podaljsanem vikendu v Kranjski gori, kjer je bilo nekih -10 in se grela z radiatorjem, ker vebasto se ni popravljen. In zdej sele razumem zakaj tisti, ki namate vebasta nocte prespat v kombiju :lol:
Ljubo&Ljuba

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Pozdravljena družba.
Plani za letos? Parkrat za vikend v bioterme (Mala Nedelja), pa za "zajčeka" na Rab, pa za 1. maj verjetno KRK-Baška - kamp Zablače - pa za glaven dopust obvezno Pelješac-Orebič-kamp Nevio (bom vzel na prikolici svojega BMW-ja).
In selim se na ta forum, je dosti boljša družba.

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Zdaj že par let prelagam in upam da letos ne bo treba. Norveška, mesec dni in Grčija + Istanbul, 14 dni. Če se zgodi oboje, mi kaj druga niti ne manjka. Zmeraj pa so, zaradi "službe", kratki izleti. Planira mogoče še kdo pot na sever konec maja - začetek junija?

Re: Kakšni so plani za leto 2013?

Midva greva kod vsako leto na tradicionalna srečanja ,drugače mam pa te zime že poln kufr in bom vsaj na začetku sezone iskal toplo vodo .Drugače pa kod pravi Ideja kakor bo veter in dobra družba potegnila .(Branko ali imajo v Mali nedelji že kakšen plac za parkirat in prespat )

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov