I, K: zunanja električna vodna črpalka

Pozdrav,

Na moji T4 je tista zunanja električna, dodatna vodna črpalka šla po gobe že pred meseci in smo jo odstranili. Zdaj se mi motor, ko sem v koloni al pa pri daljših vzponih segreva preko mej normale. Sicer pazim in poskušam nekako regulirat temperaturo, ampak bi jo raje čimprej menjal, da se mi ne ponovi zgodba z menjavo glave in vsemi stroški. Ker je na servisu preko 200€ sprašujem če ima kdo mogoče rabljeno ali pa ve kje bi jo dobil za normalno ceno. Hvala!

Re: I, K: zunanja električna vodna črpalka

Hvala fantje,

Bojan: Odlično...Na koliko jo ceniš in kje bi jo lahko prevzel? Al bi se lahko tudi za montažo zmenila?
Bobo: Ni problema, staro šparam, ampak je spuščala in zato smo jo odstranili (pri mehaniku, ki si mi ga ti predlagal)...lahko pa jo kljub temu pustim pri Bojanu. Kakor želiš.. sem pa opazil da ni tako nedolžno, čeprav je mehanik trdil nasprotno. Letošnje poletje na poti v Dubrovnik sva imela gretja na maksimum, zunaj pa 40 stopinj...pa stala sva skoraj vsake pol ure. Zdaj pozimi, je bolje.

super in hvala...sem prav vesel!

Re: I, K: zunanja električna vodna črpalka

forba napisal/-a:Hvala fantje,

Bojan: Odlično...Na koliko jo ceniš in kje bi jo lahko prevzel? Al bi se lahko tudi za montažo zmenila?
Bobo: Ni problema, staro šparam, ampak je spuščala in zato smo jo odstranili (pri mehaniku, ki si mi ga ti predlagal)...lahko pa jo kljub temu pustim pri Bojanu. Kakor želiš.. sem pa opazil da ni tako nedolžno, čeprav je mehanik trdil nasprotno. Letošnje poletje na poti v Dubrovnik sva imela gretja na maksimum, zunaj pa 40 stopinj...pa stala sva skoraj vsake pol ure. Zdaj pozimi, je bolje.

super in hvala...sem prav vesel!

take imam dve ki ne tesnita,zato si jo šparaj ker se da motorček zamenjati,a si preveril če se ti vklopita oba ventilatorja,ker t4 ima vezana da v 1 brzini delata v zaporedni vezavi ,v drugi pa v vsporedni vezavi,in če en ventilator ne dela ni prve brzine,druga pa se vklopi ko imaš avto že močno ogret.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov