Re: Silvester na snegu

No potem pa hitre prijave kar tukaj! Če nas bo dovolj dobimo karte po promocijski ceni, rezerviramo večji prostor pod smučiščem, da bomo lahko bolj na kupu, a bi kdo imel še majice :lol: :lol: ali pa mogoče kar termoflise :lol: :lol:
Če se dobro zorganiziramo bo še pujs.
Me pa zanima koliko vas iz J Slovenije sploh ima smučarsko opremo :?.

Ribnica ima veliko boljše razmere od MB Pohorja. V prihodnji sezoni bo menda celo končana povezava s Kopa-mi (6km). Ima zelo dobro izhodišče na lovrenška jezera 8km (poleti) ker pozimi je na vrhu vse pod snegom. Sicer sta zaenkrat samo dve vlečnici, je pa dobro ker se da obe kombinirat v eno daljšo progo. Ni to Kanin, je pa ravno dovolj za rekreativno smučanje.
Tik pod vznožjem srednje postaje kjer je tudi parkirišče s Johnove slike je ogrevana koča z nekaj hrane in šankom, Je pa v Ribnici dovolj ponudbe tudi za bolj zahtevne npr. Welness ima svojo trgovino, BA., Pošto, Gasilski dom....
S snegom vrjetno ne bo problemov, ker imajo v celoti umetno zasneževanje....
Pridemo vrjetno tudi mi4je ampak čez dan, proti večeru pa se umaknemo proti domu!
Koliko nas pa bo za smučarske karte bi bilo fajn vedet, mogoče dobimo skupinsko!
Ali ima kdo željo po 220V?? Se bi tudi dalo uredit!
Če imate vinjeto priporočam vožnjo do MB po AC naprej pa proti Davogradu po cca 30km pred Radljami zavijete levo za Vuhred potem pa 8-10km v hrib. Je pa cesta res lepa 2leti nazaj na novo asfaltirana. Obstaja tudi povezava iz Podvelke ki pa še ni v tako dobrem stanju, se pa tudi obnavlja.
Je pa Ribnica v prihodnje rezervna destinacija za zlato lisico.

8) Živ 8)
Če boš uredil glede elekrtike,si pa res ultra Car,saj drugače bom moral zvečer tudi jaz domov,ker je kalorifer edino grelno telo,razen Maje seveda,ki mi pa že sedaj obljublja glavobol,tako,da ja,elektriko vsekakor.
ZA PRIJATELJE

ideja napisal/-a:8) Živ 8)
Če boš uredil glede elekrtike,si pa res ultra Car,saj drugače bom moral zvečer tudi jaz domov,ker je kalorifer edino grelno telo,razen Maje seveda,ki mi pa že sedaj obljublja glavobol,tako,da ja,elektriko vsekakor.

lahko pa prideta do nas in vzameta črnega ,ki greje kot šuš,
jaz bom najverjetneje v službi(odvisno od vremena),zato ne morem glede ribnice nič obljubiti
Zadnjič spremenil bobo1841, dne 22 Nov 2012 19:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

ideja napisal/-a:8) Živ 8)

Z samo elektriko naj ne bi bilo problemov(podaljške imejte s sabo), Je pa od vremena odvisno, če bo pod 0 lahko dobimo "svoj" plac 15m levo od Johna na sliki. Ker če bo pa od juge je pa itak vse skupaj v dreku.

1. Ideja 2x
2. Ljuba 2x (smučava)
3. Johy 2x
4. Little John & Mici sva prestara za smuči imava pa super sanke (vsak svoje)!
5. Mihec 1x

Zgleda,da bom mogu pridt kar sam. No sej včasih pa to tud ni tolk slabo :)
Slika

Če bo šlo tako naprej bodo razmere božanske!
Prostor rezerviran, elektrika zagotovljena, bo pa vrjetno 1 eurček po osebi takse.
Bomo pa pri kartah kakšen % nazaj dobili.

Tako nekako sedaj izgleda...
-Ideja 2x
-Ljuba 2x 2karti
-Johy 2x
-Little John 2x
-Mihec
-Car 4x 2karti
-T5er 2x 1karta

car napisal/-a:Če bo šlo tako naprej bodo razmere božanske!
Prostor rezerviran, elektrika zagotovljena, bo pa vrjetno 1 eurček po osebi takse.
Bomo pa pri kartah kakšen % nazaj dobili.

Tako nekako sedaj izgleda...
-Ideja 2x
-Ljuba 2x 2karti
-Johy 3x
-Little John 2x
-Mihec
-Car 4x 2karti
-T5er 2x 1karta
Eppur si muove!!!!!!!!

Kako pa je s temi kartami? A bodo samo rezervirane pa jo bos lahko vzel al pa ne? Pri nas ni cist sigurno kako bo s smucanjem na samo silvestrovo :lol:
Ce jih bo treba zihr uzet, najinih dveh raje ne stet, pa bova tam kupila po potrebi.

A bo kdo mogoce ze v nedeljo tam? Nasa posadka ima nekak tak plan. Malo predpriprav, malo smucanja, pa bo :wink: Seveda je pa vse odvisno od vremena..
Ljubo&Ljuba

jest imam v nedeljo še dializo tako da lahko prletiva šele v ponedeljek dopoldan . kaj pa če bo tolk snega da nebo moč pridt , namreč ketn nimam ! . a je pol rezervn scenarij Izola pa kopanje v Delfinu (letos baje lahko silvestruješ v bazenu )!!!!! :( :( :(

Ker je že kar blizu naše silvestersko snidenje me mal zanima kako se bomo zorganizirali glede hrane in pijače ali se kaj dogovorimo ali gremo po sistemu vsak zase,ali bomo imeli kaj muske..itd
Eppur si muove!!!!!!!!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov