VW T4 EGR BLANKING PLATE

Ploščica za "zaprtje" egr venitla, prodajam ker imam 2 kom. Ena je not drugo prodajam in ja razlika očitna, odzivnost 50% before/after vsaj pri meni.... Paše na 2.5 tdi 75kw. Cena 10 ojra, možno pošta ali prevzem lj.

Re: VW T4 EGR BLANKING PLATE

sela napisal/-a:
car napisal/-a:Odzivnost boljša!
kadi skor nič!
Na naslednjem tehničnem padeš na plinih ti. "postopno pospeševanje"

No to sm mislu :wink:

Marca sem imel registracijo teh. pregled plini OK, 2 tedna nazaj (prometni policisti) IZREDNI TEH. PREGLED plini OK!! Tko da ta teorija je bolj "rekla kazala". Sicer pa men je vseeno, men dela jst sm več kot zadovoljen, več prednosti kot slabosti, če bi pa slučajno padu na plinih, pa mislim da bi si v treh dneh kukr morš nazaj pridt, vzel 10 minut časa odvil dva vijaka in odstranil ploščico in po opravljenem tehničnem še zmontiral nazaj.

Od začetka blindirali na več vozilih: alfa 159 jtd, citroen jumper 2.3, audi a6.
Nihče od teh ni dobil naslednjega tehničnega. Ostali niso prišli nazaj, se pa vseh tudi ne spomnim, pa kar nekaj jih je bilo iz sosednje Avstrije, kako imajo urejeno tam pa ne vem.
Plini prostega teka so ok! Plini polnih obratov tudi, postopno pospeševanje pa ne gre skoz!
Saj ok. če pri tebi gre, Je pa jeba če ne! Navadno pa so tipi na tehničnih bolj razumljivi od gestapa tako da, če se da zmutit zmutijo,(ker ta blenda je čist nevidna) če pa je problem v izrabljenosti gum, prevelikih colah, home made zadnjem loncu ali odrezanih fedrah se pa ne izpostavljajo pred organi pregona! Res ni veliko dela, samo jaz ne vem zakaj bi pri 102ks in 3000kg mase vozila to potreboval. Res je da pri pospeševanju malo pokadi, odzivnosti ima dovolj, navor pri 2.5 pa je itak odličen. Sicer pa je to navaden kos 1 ali 2mm aluminija z dvema luknjama za vijake.

tkma napisal/-a:
sela napisal/-a:
Roko napisal/-a:Včeraj bil na tehničnem in mi plinov niso merili. :roll:

Pa bi jih ja opozoril da plačaš vse :lol:

ja kako so te pa spravl čez računalnik al je ročno popravljal, vnašal, :?:

Ne vem :lol:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov