VW T3 - OLDY

Prodam zgoraj omenjen kombi-original avtodom VW T3 rdeče barve s fiksno povišano streho - plastično - bele barve. Avtodom je letnik julij 1979 (1. mesec proizvodnje modela T3).
Motor je 2,0 zračni boxer 70 KM. Avto je servisiran in registriran kot starodobnik s certifikatom.
Nove so gume, vsa okna so termo, priložim baldahin, nosilec za 2 kolesa, vlečna kljuka (homologirana), meglenke.
Notranjost pa je sledeča: štedilnik 2x plin, hladilnik 12,220,plin, luči in elektro napeljava s fit stikali, rezervoar čista voda-umazana, pomiv. korito s črpalko, komplet zavese, sedeži z rokonasloni, na tleh laminat, radio CD 4 zvočniki, centralno daljinsko zajkepanje, odlagalni predali in police...
Če je kdo interesent- priporočam ogled vozila v M.Soboti

Še nekaj pozabil.

Avto ima motorni akumulator novi (63 AH) za ostalo pa gel akumulator 92 AH.

Uradno je registriran za 5 ljudi (5x za privezat) Spalna zmogljivost pa ke za 2.
Teoretično še za 2 človeka 0,3 velikosti zgoraj na pogradu.

branko1 napisal/-a:Uradno je registriran za 5 ljudi (5x za privezat) Spalna zmogljivost pa ke za 2.
Teoretično še za 2 človeka 0,3 velikosti zgoraj na pogradu.

Dva človeka 0,3 v teh kamperjih če imajo takšno nadgradnjo ko tile dva moja na sliki spijo gor dva otroka do velikosti 1,50m.

Slika

Evo ga.
Točno taki je moj t3 kot je beli na sliki. Anton, ta tvoj je tudi lufti - a je 2,0 ali 1,6?

Ej crni sine, kje bi ti imel tuš. No ja, WC ima, tuš pa lahko preko umivalnika skozi okno - se fajn tuširaš.

Iznajdljivost!

Ha, ha! Brane ti si pa pojava! Vprašam pa lahko, kajne? Nimam veliko izkušenj z avtodomovi in tudi veliko notranjosti si nisem ogledal! Nekoč sm si hotel kupiti avtodom za 10.000 EUR, ki je bil postavljen na podvozju MB, vendar me je zmankal pr dnarju.Pol sm pa bedak kupu Opel Vectro 1.8 16V caravan, ker se mi ni več dalo iskat! Za naslednje leto imam v planu kupt avtodom tam do max. 4000 EUR! Sam, ne vem, če bo sploh še kej posla, ko gre vse u k.....! :lol:

Avto se še prodaja. Ogled je v M.Soboti.
Če hočeš več info - pokliči 031 256-723

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov