Re: Indija

Na FB vidim da nemški kolegi glih pakirajo Tigerbusa v indiji v kontejner.
Vsaka čast vsem ki si upate in si lahko privoščite takšno (finančno in predvsen časovno)potovanje.
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Sanjači

Jaz sem obseden s statistiko... :)

Teoretiziram in računam...

Po Tigerbus podatkih je od Berlina do Teherana je 6986km....iz Slovenije še manj...kar lahko naredimo komot v 3tednih... Pridemo v Teheran, parkiram kombi na Slo ambasadi (ali kje drugje)...

in čez pol leta se vrnem (ko dobim nov dopust :D )... se vsedem za volan in grem do Goe (India).... Teheran - Goa 6669km... spet so dovolj trije tedni...

Po oddihu v Goi peljem kombi v pristanišče... gotovina 800€ in kombi je čez 3mesece v Kopru... ali pa pustim kombi v Indiji...se vrnem spet čez pol leta in grem naprej proti Maleziji :)
Slika

Re: Indija

"Zimovanje" ni več problem, problem nastaja drugje...

sem malo preverjala kako je z lastnim prevozom v indijo in s parkiranjem. so mi rekli, da plac za parkiranje ni problem, je pa res, da vsi, ki pridejo preko pakistanske meje, ne gredo dol proti puškarju, ampak na sever proti new delhiju. ma trenutno je en problem, ki ti ne bo všeč. lahko se je to pravilo spremenilo. parkiranje za dalj časa ni problem, problem je ČE PRIDEŠ V DRŽAVO Z AVTOM, DOBIŠ ŽIG, DA IMAŠ LASTEN PREVOZ. TO POMENI DA MORAŠ TUDI IZ DRŽAVE Z LASTNIM PREVOZOM. MA KO bo ta TEMA AKTUALNA, te bomo povezali z dvema slo., ki ze 40 let živita v indiji, in obvladata te cake in bosta imela kaksen pameten nasvet
Slika

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov