Re: Prtljažnik za kolesa za VW T5

pozdravljen ! jaz imam T3 , prtljažnik za kolesa (max 3 kose koles) pa imam montiran na zadnji haubi tako da nosilci slonijo na odbijaču ,ostalo sloni oziroma je upeto za rob .ni neka strašna firma meni pa vseeno odlično služi . kupil sem ga v baumax-u ko sem bil nazadnje tam so bili po 19 Eu. :D :D

little john napisal/-a:pozdravljen ! jaz imam T3 , prtljažnik za kolesa (max 3 kose koles) pa imam montiran na zadnji haubi tako da nosilci slonijo na odbijaču ,ostalo sloni oziroma je upeto za rob .ni neka strašna firma meni pa vseeno odlično služi . kupil sem ga v baumax-u ko sem bil nazadnje tam so bili po 19 Eu. :D :D

živio
lahko prilepiš kakšno sliko pa ga malo premeriš (višina) ker jaz iščem nekaj podobnega za t4 .
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

Sicer ni direkten odgovor, ampak se nanaša na prevažanje biciklov.

Tudi sam sem najprej iskal varianto nosilca za na zadnja vrata, a bolj kot sem razmišljal, bolj se mi je zdela smiselna opcija nosilca za na vlečno kljuko, saj sem to že imel vgrajeno.

Pri prtljažniku za na zadnja vrata me je namreč motilo to, da jih ne moreš odpreti, če imaš gor bicikle. Pa še ena reč v prid nosilca za na kljuko - kupiš ga enkrat in ga imaš za vedno in za vse avte.

Ker mi dol visi za firme in fancy dizajn od Thule, sem vzel italijanskega (Menabo in nekaj), ki je sicer čisto neuglednega videza, ampak je prišel manj kot bi bil nov nosilec od Fiamme za na zadnja vrata.

Morda za razmislit za tiste, ki že imajo vlečno kljuko. :)

Imam enga viška ki je handmade in se montira na prečni nosilec zadnje kljuke je za dva bicikla in ima luči in mesto za tablico,vendar jaz imam zadaj dvojna vrata in kuhinjo kar pa je ob tem prtljažniku neuporabno ker nemorem odpreti vrat,zato sem sedaj kupil menabo LOGIC 3 za vw touran za 140 eur,prevrtal par lukenj in že je na desnih vratih,enostavno bi ga lahko tudi predelal na enojna vrata.

roadtripper napisal/-a:Sicer ni direkten odgovor, ampak se nanaša na prevažanje biciklov.

Tudi sam sem najprej iskal varianto nosilca za na zadnja vrata, a bolj kot sem razmišljal, bolj se mi je zdela smiselna opcija nosilca za na vlečno kljuko, saj sem to že imel vgrajeno.

Pri prtljažniku za na zadnja vrata me je namreč motilo to, da jih ne moreš odpreti, če imaš gor bicikle. Pa še ena reč v prid nosilca za na kljuko - kupiš ga enkrat in ga imaš za vedno in za vse avte.

Ker mi dol visi za firme in fancy dizajn od Thule, sem vzel italijanskega (Menabo in nekaj), ki je sicer čisto neuglednega videza, ampak je prišel manj kot bi bil nov nosilec od Fiamme za na zadnja vrata.

Morda za razmislit za tiste, ki že imajo vlečno kljuko. :)

Se čist strinjam, ampak nimam kljuke, oboje skupi pa je hitr čez ceno novega Fiamma.

Ata od Nike napisal/-a:Ima kdo slučajno Menabo Logic namontiran na T3 s pleksi steklom? Rad bi vedel če paše preden nabavim, oz. če se slučajno naslanja na steklo/pleksi.

Hvala za odgovore!

pridi in premeri ,lahko sprobaš zmontirat pa boš videl,saj sva na istem koncu,

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov