Tipo as ti mal slep ? Sej sva kr nekajkrat skupi gor visela . Sem bil pa res ,zdej drugič, v italjanskih alpah po tri dni , malo na smučariji in gorskem zraku . Pa berem , da tudi ti že okrog skačeš in skret iščeš . Mi ga imamo že tri leta , ga ni čez komot ko je zunaj mraz :wink:

A mi lahko kdo razloži,kako naj pripravim slikico za avatar. Sem jo že poslal,ampak mi jo je zavrnilo-prevelika :oops
Prav gotovo je kje že razloženo,vendar....lenoba!
hvala!
Slika

Zmanjšat jo boš moral, najprej odpri v novem oknu, potem jo pa obdelaj. Upam da znaš,sm kr neki fotk zaje.. predenj sem se za silo naučil :roll:

Čisto off topic.
na CCSu so objavljeni linki treh slovenskih kamper forumov (čisto slučajno je njihov vrstni red tudi razvrščen po številu objav na posameznem forumu), pic upovci nas vodijo za slabih 10 objav, da o ta velikih sploh ne govorimo, no samo je pa tam tud starostna struktura drugačna, sem zasledu da so mel množično praznovanje abrahama :wink: leto al dve nazaj in imajo oldiji tako več časa :lol: . Skratka pick upovci imajo število objav kot teme zelo podobne.

Lp
http://www.gumitehna.si/

Jaz imam enega viška oz. za prodat. Je bil 1x uporabljan - je za 2 bicikla in je tak ki se pripne za zadnja vrata s trakovi. Ni z trba vrtat luknje v zadnja vrata.

Moj nosilec Fiamma, prav tako s trakovi je v oglasih. Maje se pa ne , ker je na šestih koncih s pasi zategnjen . Bil pa je dve leti na Berlingu in eno leto na Transporterju, pa sem še zmeri, vse domov pripeljal :D Zdej sem kupil fiksnega, ker imam zadaj Carry-all box, pa se mije zdelo za trakove malo preveč, pa sem verjetno pretiraval.... :? In lahko tri bicikle gor namontiraš, samo dodatno tračnico ( Fiamma ) je treba dokupit .

Točno tak je - se pripenja z 6 trakovi. Je zelo lahke in močne konstrukcije. Če mi uspe pa dam popoldan slike na forum.

Saj ni za verjet . Okoli treh popoldne, se je iz skoraj sončnega vremena nebo počrnilo in je po dveh zelenih zimah na današnji dan v NG in okolici začelo snežiti ,bliskati in grmeti . Evo frišne fotke :shock:
Slika

lih tak kombi (bel vw t4) sem pa mislim da prejši teden vidu it mimo perle :)
sicer pa pri nas je kaos, jst sem se lih vrnil zs lokvi, kjer sem se s hondo sankal :)

Hvala Tommy, hvala!
Slikica se že seli na pravo mesto. Zdej bom tud jaz važn 8) .
Fine slikice s popotovanja, prav gotovo polna glava vtisov. Bo treba rečt kakšno na to temo...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov