znižane t-trojke

gremo načet eno temo o nižanju naših kombijev. jaz imam svojga spuščenega za 45 mm, ampak bi ga še malo. na e-bayu so potem edino še 70/50 sam nisem našel nobenega kombija ki bi imel te fedre. našel pa sem tega ki je napisal da je spuščen 8mm. kako??????????
Slika

Re: znižane t-trojke

Ich glaube, ich kann helfen, aber wir hatten ja schonmal gemailt...was war da damals eigentlich bei rum gekommen? Habs vergessen...

Mein Bus steht derzeit so:

habe die Federn nochmal im petto...kann ich also besorgen.

Für hinten hab ich nen Tip aus dem Nachbarforum, den ich aber nicht öffendlich posten möchte.

Mehr per mail...

marco
a loh kdo pove kaj to pomen

stric Google je takole prevedel:

Mislim, da lahko pomagajo, vendar smo imeli po e-pošti Schonmal ... kaj je bilo v tistem času bi smel priti v okolici? Habs pozabili ...

Moje vodilo je trenutno na naslednji način:

bilo perje spet v petto ... tako da lahko dobim.

Za zadnjo sem nen tip iz sosednje forum, vendar ne želim, da post živahen.
Več po pošti ...

Načeloma ni nič pametnega povedal, razen da te že pozna, da sta mailala. Da ti lahko nabavi fedre kakšne ima sam in, da za vzmetenje vzadaj je dobil tip na enem drugem forumu, ki ga pa noče javno postat, tak da ga kontaktiraj preko maila.

Upam, da sem lahko kaj pomagal :D

off: jaz sem pa že parkrat preletel sliko zadnje trojke in mi sploh ni tako slaba. 8)

Kaj pa za kakšnimi gewindami si pogledal?

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

nehi kr neki bla bla bla.
zanimal te je k je un spuščen za 8 mm pa je dobr zgledal. ja pač ima toliko večje feltne.
ti imaš praviš H&R fedre in znižanega za 45 mm. fedre imaš odlične--več kot to. če bi hotu nižje bog ne daj ,raje večje feltne gor vrži. sam sem z švabi govoril so mi rekli da ni varno v dežju vozit z širšimi gumami kot 205 .
vozim se z dvema kombijema in me zelo moti ko presedem v tistega z nižjimi oziroma tršimi gumami. ta kombi ljubim tudi zaradi udobne in umirjene vožnje. kar pa z znižanim kombijem zagotovo ni.

res pa kul zgleda z večjimi feltnami tudi 17 col recimo od mercedeza AMG
racing is a life,all before or after is just a waiting
s.mc queen

zadeva je taka, da je meja spuščanja t3-ke, 60mm kar je več posega tudi že po predelavi podvozja zato ker se roke preveč dvignejo navzgor in potem ni več možna nastavitev camberja(ne vem slo izraza), kako pa spraviš gor fedre 75mm spredaj in 55mm zadaj, pa bo možno vidt na 2 vw bus srečanju :mrgreen: :mrgreen: . Tekom tega polleta, pa bo objavljen tudi how to, v temi VW T3 FROM HELL :twisted:

Lp Dejan

boš spravu, sam ne boš mogu štelat naklona kolesa, kolesa ti bodo spredaj stala kot zadnja pr hrošču, ker ni možno več štelat ker je roka že previsok :mrgreen: :mrgreen:

fedri gredo normalno gor, sam optiko boš mel zelo slabo naštelano, mogoče bo glih na meji, to bo pa problem pri homoligaciji :mrgreen:

Sej kaka stopinja naklona na not pomoje nebi škodila. Tistih 0° kot je originalno in vzema v račun 30 let staro tehnologijo kombijovskih gum, ne pa moderne letne pnevmatike.

Vem, da je malo drugačen tip avta, samo na sciroccotu je bila noč in dan razlika med tovarniškimi 0° in malo pretiravanimi 3° naklona na notri (samo gume so se pa čisto enakomerno pobirale po tem za čudo).
Slika
1990 Bus - 1.9TD, 6 stopenjski Audi menjalnik

vem kako je to, jaz namesto da bi kupil td motor, sem isti kupček denarja zapravil za samo za sklopko avta, jeb. novodobni avti :lol:

Uglavnem računi, da za tastare šušte imaš kupca, tako da zdaj ti manjka samo še razlika :wink:
Slika

kva pa na zračne blazine? en možakar, mislim da v domžalah se ukvarja z zračnimi vzmetmi... jih servisira (razni tovorni kombiji, tovornjaki..) a je kdo razmišljal v tej smeri? da bi na knof se kombi spustu :wink: 8) čist 'gangsta fora' haha

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov