Poglej če se sploh lahko uporablja v zaprtih prostorih.
Hladilniki 12/220/gas delujejo na principu gretja plina v hladilniku, ki potem s kemično reakcijo in kroženjem ohlaja hladilnik.
Med 12 ali 220 to počne el. grelec kar je čist ok.
Med delovanjem na plin pa greje plamenček (velikosti kot na sveči) ta plamen
za gorenje potrebuje zrak, prav tako plini, ki med tem gorenjem nastajajo, morajo iti ven.......
Če pa je to v 3kubičnih metrih ((trafic) sicer je res da reno ne dihta najbolje) se kaj lahko
zgodi da postane mrzlo,pa vsa okna zapret "reče ona", pa osem ur spanja hitro postane večnost.
Hladilniki kot si ga izbral iz vidika ohranjanja temperature so zelo dobri, saj se odpirajo odzgoraj,težji hladen zrak pa se zadržuje odspodaj. Po mojem pa ti bo 1/2 premajhen.
Poglej komorkoli boš šel.... gorivo stane, ceste stanejo, kampi stanejo, tudi trgovine v kempih so nadpovprečno drage, da o mrzlem pivu poleti niti ne govorimo, tu in tam že...
Ko pa se dva prijatelja zvečer usedeta pred kemper, mora bit pol gajbe hladne. Da o treh štirih, pa oni Hubert iz D, pa Fabricio iz I. sploh ne govorimo. Pa če imam dan, tisti tvoj hladilnik meni ne folga..... No hotel sem ti povedat vse stane, hladilnik je pa tisto kar ti na dopustu nekaj prišpara...
Dej poglej tiste 60 ali 80 litrske Dometice (mislim da je 60l nekje420eur 80 ima še zmrzovalnik)
Od veliko uporabnikov sem izvedel da čudovito delajo, in nikakor ti ne bo žal, ali pa te ne bo sram ko boš nekomu pri +36 topli pir v roke potisnu.
samo da ne boš rekel da te nisem opozoril