ideja napisal/-a:8) Živ
Z leti razdiranja se nabere en kup stvari za katere enostavno ni kupca ali pa denarja,ki bi ga odšteli za kakšno nepomembno stvar,zato sem se odločil,da nekatere kose podarim,ker se mi zdi vseeno boljše,da jih nekdo uporabi,kot da jih mečem v smeti.Napisal bom spisek kosov,katerega bom sproti obnavljal,dokler bojo kosi na voljo.Sem ter tja bo tudi kakšna slikca padla.
Takole,pa naj se spisek začne:
-leva vrata
-razne kljuke in držala
-plinska jeklenka (10 kg)
-železna platišča
-smerniki
-luči
Ker sem nov na forumu, nebi rad sedaj uletaval in si nabiral zatonj dele, tako dam prednost komu drugemu na forumu, če pa ni interesenta, bi jaz par stvari od tega vzel, ker sem glih v fazi obnove.
Torej vzel bi leva vrata in luči, pa tudi platišča bi mi prišla prav, potem ko bom moje obnavljal, da bo lahko kombi na čem stal.
Rabil bi tudi notranjo levo kljuko za odpiranje vrat oz. plastiko okoli nje, ter levo tapeto (šoferska vrata), ni vžno v kakem stanju je le da je tisti lesen ali kartonast trdi del cel in ni zvit, ker jo bom tako dal preoblečti. Moj je bil namočen in je cel zvit.
Obljubim pa, da bom po končani obnovi vse dele, ki mi bodo ostali (vključno s temi platišči) podaril naprej.
@ideja, rabil bi tudi obe zgornji vodili oz. tesnili stekla (ne vem kako se točno reče) ker sta moji obe spokani. To je to na sliki:
Pa če se strinjaš, bi ti poslal spisek, ki ga imam narejenega pri Günzlu in ga pregledaš, ter mi svetuješ, kje bi lahko dobil kaj ceneje, mogoče pa imaš kaj od tega celo doma. Za drsna vrata pa sva tako zmenjena.
Seveda bom potreboval sigurno še več delov, ampak tisto se bo kazalo sproti, sigurno pa se bom obrnil na tebe.
Hvala že v naprej.