After Vinica- 2.-3.10.2010 - Veliko Mlačevo

Že na Vinici sva se s Bojanom pogovarjala, da bomo pozno poleti oziroma v začetku jeseni pripravili en after Vinice.
Tako odločitev je padla in sicer dobimo se 25.- 26.9.2010 (za neučakane lahko tudi že v petek 24.9) pri Bojanu - Ideja lokacija Mlačevo (blizu Grosuplja).
Posebnega plana ni druženje zabava, žoganje, badminton, pitje piva itd. Seveda brez odojka pa tudi tokrat ne bo šlo in v soboto se bo vrtel odojek. Prav zaradi tega je potrebno se malo prej prijavit, da se vemo orentirat.

Prijave:

Anton aus 2x (morda tudi 2x otroci)
Ideja -Bojan 2x
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Re: After Vinica- 25.-26.9.2010

Pozdravcek vsem.
Mi2 sva letos mal drugac prezivela dopust in sicer z barko plula po hrvaških otokih in se relaksirala v prekrasnih zalivckih..Prispevki niso bli lih za na ta forum zato sva bla rajs "ugasnjena" ampak vseen pridno prebrala vse vase zanimive reportaze.
Pa sm ze zasla s teme.. Z veseljem se bova udelezila afterja, pa prou dober vikend ste zbral :wink:

Anton aus 2x (morda tudi 2x otroci)
Ideja -Bojan 2x
Roko 2x
NoName 2x
Mondxxi 3x
MG 2x
Luba&Lubo
Ljubo&Ljuba

ljubo napisal/-a:President, neki mal nas je prijavljenih. A bos kej galame naredu :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ni panike na afterju je itak vedno manj ljudi. Vidim, pa da se je John takoj javil ko si mal pogalamila. :lol:

Še Peter se mi je javil tf. John ti se kat upiši boš kasneje zraven pribeležil ostale člane.

Trenutna situacija:

1.Anton aus 2x (morda tudi 2x otroci)
2.Ideja -Bojan 2x
3.Roko 2x
4.NoName 2x
5.Mondxxi 3x
6.MG 2x
7.Luba&Lubo
8.Česen
9.Peter 2x
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

8) Živ 8)
Da nebo prišlo do pomote,after party se bo zgodil v Grosuplju in ne na Vinici.
Dogajalo se bo pri meni doma,zato boste v navigacijo odtipkali Veliko Mlačevo 58.
Kdor pa je brez me lahko pokliče na mobi,pa ga pridem iskat pred igralnico Kongo ali tja kjer bo zmanjkalo zemljevida :P
Za vse podrobnejše informacije sem vam na voljo na tel. št. 031 345 814.

P.S.
Slike terena sledijo.
Priporočljiva oprema:dobra volja
klocne ali kajle
.....
ZA PRIJATELJE

Pozdrav,

Žal se tale zadeva ne bo iztekla, glede na to, da so me danes dostavili iz bolnice, ker me je kot kolesarja zbil avto. Lahko si predstavljate - sem v delih, kot kakšen vw :D
Če bi bil cel, bi se zagotovo oglasil........torej veliko slikajte, da bomo videli, kako lepo bo....

lp

mišljeni napisal/-a:Pozdrav,

Žal se tale zadeva ne bo iztekla, glede na to, da so me danes dostavili iz bolnice, ker me je kot kolesarja zbil avto. Lahko si predstavljate - sem v delih, kot kakšen vw :D
Če bi bil cel, bi se zagotovo oglasil........torej veliko slikajte, da bomo videli, kako lepo bo....

lp

Dobro okrevaj.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Re: After Vinica- 25.-26.9.2010 - Veliko Mlačevo 58, Grosuplje

Posebno obvestilo za vse prijavljene na After partiju, s Bojanom sva se pogovarjala, da v kolikor bo vikend full deževn kot naprimer tale za nami bomo party prestavili na naslednji suhi vikend - nima smisla, da se stiskamo nekje pod streho pa da pečemo odojka pod dežnikom.
Za dan dva bomo vidli točno napoved in se odločili.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost