21. - 23. maj 2010, avtocamp Menina, golaž s polento... Več na http://caravaning.si/
Gre še kdo s tega foruma?
Re: 8. obletnica foruma SLO Caravaning
Resno se zna zgoditi, da bomo skupaj golaž tam zobali in še kakšno rekli - si bom lahko v miru tisto avtoelektriko pogledal..............moram samo prej literco borovničk nazaj napolnit.
Si že prijavljen na zadevo?
lp
Si že prijavljen na zadevo?
lp
Na borovničke sem vedno pripravljen - predvsem če je to zvečer, pa da ni treba več vozit...
Drugače pa še kolebava, ali bi vzela sabo bicikle, ali pa radijsko vodene jadrnice - tisto umetno jezerce znotraj kampa me malo vleče. Pa ker voda verjetno ni ogrevana, bo ravno prav za modelarstvo. Pa še drugi bodo imeli užitek...
Drugače pa še kolebava, ali bi vzela sabo bicikle, ali pa radijsko vodene jadrnice - tisto umetno jezerce znotraj kampa me malo vleče. Pa ker voda verjetno ni ogrevana, bo ravno prav za modelarstvo. Pa še drugi bodo imeli užitek...
Seveda potem zvečer ne bomo več vozili; bo samo še kak žar pel........in mi z njim.
Drugače pa menim, da lahko pripelješ oboje, tako kolesa kot modelno jadrnico - kolesa so odlična zadeva, glede na okolje kampa, ter na druge dostopne turistične točke v okolici; med drugim tudi Mozirski gaj.......
Jadrnica je pa itak dobra ideja.
lp
Drugače pa menim, da lahko pripelješ oboje, tako kolesa kot modelno jadrnico - kolesa so odlična zadeva, glede na okolje kampa, ter na druge dostopne turistične točke v okolici; med drugim tudi Mozirski gaj.......
Jadrnica je pa itak dobra ideja.
lp
Se zna zgodit, da tudi mi pridemo pogledat. Ni še nič 100%.
Več glav več ve
Midva sva se pa - tudi glede na vreme malo "sprdala", pa prideva jutri. Pa še to bo v veliki meri odvisno od vremena.
Pa smo vseeno šli in ni nam žal.
Jasno, ponovno VW "ciganski" tabor....
Jasno, ponovno VW "ciganski" tabor....
Lepo, lepo kaj si splezal to na drvo, da si poslikal od zgoraj. 
Expert za VW T3
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Fino je bilo. Tja grede smo preverili, kakšen je makadam čez Menino in nabrali smrekove vršičke. S tendami smo se ubranili vseh včerajšnjih in današnjih dežnih kapljic in tudi sončnih žarkov. Mislim, da je naša posadka prvič prespala v slovenskem kampu.
Družba je bila pa itak super. Tipičnih pogovorov o raznoraznih prigodah ni zmanjkalo...
Izkoristili smo vikend do zadnje ure. Mislim, da smo šli skoraj zadnji iz kampa.
Edit: John je splezal na sleme WCja za sliko. No ne samo tja, tudi po plezalni steni v kampu se je podil...
lpmondxxi
Družba je bila pa itak super. Tipičnih pogovorov o raznoraznih prigodah ni zmanjkalo...
Izkoristili smo vikend do zadnje ure. Mislim, da smo šli skoraj zadnji iz kampa.
Edit: John je splezal na sleme WCja za sliko. No ne samo tja, tudi po plezalni steni v kampu se je podil...
lpmondxxi
Več glav več ve
Evo naša trojica na sliki.....in mizice pod tendama, kjer se je debatiralo. Veliko spoznanj, informacij, ter dobre družbe. pika.
Kaj več bi naj povedal, potrebno je biti tam in to doživeti.
Mišljeni
Kaj več bi naj povedal, potrebno je biti tam in to doživeti.
Mišljeni
mišljeni napisal/-a:.....in mizice pod tendama...
Me malo zezaš, kaj: Pravilno bi bilo "Mizici pod tendama..." Midva sva se na Trojanah spomnila, da sva mizo pozabila doma. Pa sta ostali dve ekipi prijazno odstopili svoje. Na momente je bilo pa itak toliko hrane, da bi bilo pet miz premalo.