Goriška srečanja

Glede na to, da nas je zmeraj več iz Goriških koncev se bi lahko dogovorili za kakšno srečanje. Kšna dolga njiva v kombinaciji s hamburgerjem bi bil mikaven prostor za meeting Very Happy
Tako, da se bolje spoznamo, delimo kak nasvet in ogledamo mašine Smile

Tako ideje kdaj in kje na dan!

Jst in miki smo za vikende načeloma bol na tesnem...

Bor? Roko? Dani? Še kdo drug?
Zadnjič spremenil TommyGun, dne 08 Feb 2010 22:19, skupaj popravljeno 4 krat.

Jst sm čez vikend v ljubljani pri moji ljubljančanki :P , med tednom pa ne bi smelo bit ovir :BJRCA

Četrtek?

Komot , Bor ,ti pa ne seri ker imam tudi jst priprave za dopust . Četrtek načeloma Vogršček roštiljada , plinska gardela pride szi mano . :lol:

Kej tudi tisti s Sukana pridemo prow? Dej sporoči mi plac in čas roštiljade. Če mi rata bodo bjrce prišle mrzle na piknik. Upam da bom dobil cajt.

meni tudi četrtek odgovarja, plac je lahko zaradi mene tudi pred GO občino, sej imajo lih fajn travco spredi :) folk pa bi se kar nabral pomoje, če ne drugi pa vsaj redarji alpa uni zsi nebotičnika s fračami :D

Čas mojega prihoda je po 16ih,samo da prej skočim še po aviacijo :)

Jaz bom v četrtek v Novem Mestu. Zato se opravičujem za izostanek od Roštiljade in se vidimo drugič.

Trenutno čakam Tommya da me pokliče , načeloma pa po 16h rt Vogršček . Lahko pa še kdo pošlje #gsm za lažjo orijentacijo !

no, bom jst prvi komentiral :D
prvi meeting je uspel 100%, za jest je blo več kot dovolj, spili smo pivo ali dve in se zelo zabavali na račun italijanov wannabe ribičev v bližini :lol:

jst in roko smo šli domov okoli 00.30 medtem ko je miki ostal na afterju :lol:

slike v bližnji prihodnosti :wink:

Kmalu po vajnem odhodu je začela vsa Italjanska tehnologija piskati in žmigati :D Cel mali spektakel , ribe so se smejale na drugem bregu, itak . Navsezgodaj zjutraj sta bila ponovno v akciji :D
Ob 9:30 sem raje odšel , semvidel da s Italjani ni vse v redu :D

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Ekola , prvo Forumaško srečanje , čeprav le treh zagnanih Primorcev . Žur je bil odličen,lokacija še bolj .Družbo pa kot že veste , sta nam delala še dva Italjanska quazi ribiča s tehnologijo Ameriške CIA .
Celo noč smo se jima smejali ,ribe pa se jim še danes :D
Mi smo pekli,jedli in pili , onadva pa sta verjetno še zdaj lačna :D
Upamo, da nas bo v prihodnje večje število :roll:
P.S. Ne vem zakaj smo se ob vsakem dobacivanju na gardelo spomnili na našega Braneta . Zna bit , da je ta post kriv !
Jaz sem že pred 2 leti not padu. Samo naj srečanje bo. Pa da nabacimo meso na roštilj, pa kobasice, pa pivička mmmmmmmmmmm
[smilie=pdt_aliboronz_24.gif]
Zadnjič spremenil miki, dne 08 Maj 2009 17:28, skupaj popravljeno 1 krat.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost