Zdravo!
Še nekaj info.
Zgleda in upam, da vreme BO!
Kot napisano: začetek zbiranja po 14.uri, kdor hoče lahko pride tudi prej, pri nas in v bližini mu ne bo dolgčas. Sam bom tam od nekje 9., 10. ure. Nekaj jih pride šele popoldne (služba, druge obveznosti).
Imam na razpolago velik tigan (na katerega se bo vrglo proti popoldnevu, ko bo udeležba večja), velik hladilnik, velik naraven hladilnik, umivalnico ... Kdor želi si orodje oz. pripravo lahko pripelje tudi s sabo. Sam bom prispeval nekaj za na žar in ko se bo peklo, se lahko s svojimi porcijami pridružijo tudi ostali (ker tigan je res velik) in se vse skupaj pripravi, da ne bo kompliciranja. Dal bom tudi svoje grelne posode, da bo ostalo toplo. Drugače pa kot dogovorjeno, vsak si kaj pripelje s sabo. Pripeljite tudi svoj pribor.
Ne pozabite se toplo obleči, ker zvečer in zjutraj zna biti hladno. Lahko bom tudi zakuril ogenj in bomo v krogu imeli kako debato, morda bo kdo kaj zapel in zaigral

.
Zvečer se pri nas (zaradi režima, sosedov, del. časa itd.) zaključi okrog 23. ure.
Zjutraj bo vstajanje o. 8.00, sledi kavica, zajtrk, pospravljanje prizorišča itd., okrog 10.00 pa bi se odpeljali proti Logarski dolini. Vmes bi bil kakšen postanek (Igla, Solčava - prireditev) za kakšno pijačo, kavico...
Glede Logarske: vstopnina znaša 7 oz. 8 EUR, sam pa sem z izgovorom, da bomo tam kaj pojedli "zdilal" na polovičko, se pravi 3,5 EUR. Vstop je seveda prost, kdor noče mu tudi ni treba. Glede hrane pa mi je iz Logarskega kota poslala ponudbo, ki vam jo tudi prilagam. Tudi tukaj seveda - kdor hoče - se lahkom odločite med ponujenim ali se pač ne odločite za nič. Prosim pa vas, da kdor je zainteresiran, se odloči in javi kaj bi jedel. Opozoriti pa moram, da lahko izberemo največ dva različna menija (ker niso gostilna in nimajo vsega ves čas pripravljenega). Odločitev je na vas: povejte ali je kosilo predrago in bi raje malico ter katero potem pa bomo videli in se lažje odločili. Sporočiti ji moram do petka.
Sam vas bom nato po hitrem postopku zapustil, ker imam po 12. uri naslednje goste.
Če sem kaj pozabil, še napišem; če ima kdo kakšno vprašanje, me lahko pokliče na 031 335 002.
l.p.
Urban Jakop