mini meeting

Po dolgem času se vam spet oglašam...
Kot dolgoletni :D lastnik vedno bolj priljubljene moške igrače odpiram temo na naslov: družabno spoznavni piknik podobno mislečih, želečih, predvsem pa vozečih posameznikov, ki bi lahko bil kr na mojem naslovu (podrobnosti: www.sc-jakop.com). Šola se je sicer ravnokar začela, dopusti končali, tako da ne vem koliko imate kaj cajta, sezone te dejavnosti pa traja le še ta mesec....nato bo počasi prešanje, nato koline, potem pa bom vsaj jaz svojo caravello počasi parkiral na zimsko spanje. Malo povejte kaj mislte pa take reči, nbenga ne bomo silili, fajn pa bi se blo še tako neuradno srečat in vem, da se mora še marsikdo med sabo spoznat in ugotovit, kdo se vse skriva za temi forumaškimi imeni...
bano

Re: mini meeting

O Urban a si se zbudil, hm ti bi naredil spoznavanje, saj mi se spoznavamo že leta in leta na raznih srečanjih kot naprimer: Otvoritvena vožnja, srečanje Vinica, parti pri Španu, after Vinica, ampak tebe nisem nikjer nikoli zasledil. Bo treba v bodoče si malo časa vzet pa se kam odpeljat.
Seveda pa nimam nič proti, če narediš en piknik, pa nas dobro pogostiš pri tebi na piknikplacu.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

8) Živ 8)
Opravil nekaj telefonskih razgovorov in če se vse izide,se dobimo 21. in 22.o9.2013 v Urbanovem športnem centru.Datum je sicer še neuraden,a bom tekom dneva tudi to še potrdil.Protokol za udeležence je tak kot vedno,vsak prinese zase pa še mal,pa bo za vse dovolj,če pa pade kaj vmes bo pa itak dobrodošlo.Bo pa ta naslov #mini meeting# nadomestil after Vinico.
Rezervni datum v primeru slabega vremena ali prenatrpanosti Urbanovega urnika je 28.in 29.09.2013.
Če bo vse zdržalo,sem že na spisku za prijetno druženje z vsemi,ki jih že poznam in veselim se tistih,ki jih bom spoznal.
1.Caravellegl
2.Ideja
ZA PRIJATELJE

5. Dzurdzy & family!

...vsekakor mi je všeč ideja da je za spremembo kak meeting tukaj blizu nas,ker mi na trenutno stanje ne kaže kaj več in mi je blizu,tako da fajn da se je Urban pogumno lotil zadeve [smilie=pdt_aliboronz_01.gif] ...pa da se res še spoznamo!
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

ideja napisal/-a:8) Živ 8)
Opravil nekaj telefonskih razgovorov in če se vse izide,se dobimo 21. in 22.o9.2013 v Urbanovem športnem centru.Datum je sicer še neuraden,a bom tekom dneva tudi to še potrdil.Protokol za udeležence je tak kot vedno,vsak prinese zase pa še mal,pa bo za vse dovolj,če pa pade kaj vmes bo pa itak dobrodošlo.Bo pa ta naslov #mini meeting# nadomestil after Vinico.
Rezervni datum v primeru slabega vremena ali prenatrpanosti Urbanovega urnika je 28.in 29.09.2013.
Če bo vse zdržalo,sem že na spisku za prijetno druženje z vsemi,ki jih že poznam in veselim se tistih,ki jih bom spoznal.
1.Caravellegl
2.Ideja

Ideja ti pa imaš plan izdelan kot, da bi ga pripravljal že cel mesec, kdo je torej tukaj organizator?
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Tudi NoName&Co pride, če bo le lepo vreme. Urban je iz tvojega placa kakšno izhodišče za kolesarit, it v hribe? Lokacija je pa zakon!

LP
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)

Anton aus napisal/-a:
ideja napisal/-a:8) Živ 8)
1.Caravellegl
2.Ideja

Ideja ti pa imaš plan izdelan kot, da bi ga pripravljal že cel mesec, kdo je torej tukaj organizator?

Haha, ja, lepo bi bilo tudi za Vinico imet kakšnega "pomagača", saj sva se midva kar dobro nagarala z organizacijo, tako da tu ni bojazni, da dva ne bi pripravila dobrega meetinga.
Also known as Zlatka aus...

Anton aus napisal/-a:
ideja napisal/-a:, kdo je torej tukaj organizator?

8) Živ 8)
Organizator bo vsak,ki bo s svojo udeležbo in dobro voljo prispeval k dobremu počutju .
Mislim,pa da sploh ni pomembno kdo se česa loti,važno je le,da se dobimo in čimbolj sodelujemo,saj le tako lahko izkažemo nekakšno pripadnost in veselje do nečesa,tako da se držimo teme,če se le da in izpišemo čimdaljši spisek sodelujočih.
ZA PRIJATELJE

Sem že nekaj zmenjen za takrat, sporočim če se kaj spremeni... Res bi blo fajn se spet malo podružit. Drugače pa zelo lepi kraji, sem avgusta bluzil tam okoli cel teden.
My van isn't leaking oil, it's just marking it's territory.

ideja napisal/-a:
Anton aus napisal/-a:
ideja napisal/-a:, kdo je torej tukaj organizator?

8) Živ 8)
Organizator bo vsak,ki bo s svojo udeležbo in dobro voljo prispeval k dobremu počutju .
Mislim,pa da sploh ni pomembno kdo se česa loti,važno je le,da se dobimo in čimbolj sodelujemo,saj le tako lahko izkažemo nekakšno pripadnost in veselje do nečesa,tako da se držimo teme,če se le da in izpišemo čimdaljši spisek sodelujočih.

Vsako organizirano druženje zahteva svojo vodjo, udeleženci so pa pika na i.

little john napisal/-a:ampak še zdaj ne vem točne lokacije-naslova .če mi lahko kdo sporoči pa zanima me a je to bl na ravnem pa če bo štrom :) :) :)

John tukaj je povezava Jakop centra.

http://www.sc-jakop.com
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

JureKo napisal/-a:Tu je demokracija...., vsi smo vodje :lol: :lol:

Jaz tudi ne bom vodja, če nama z Zlatko uspe prideva popoldan na pivo.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost