Piknik 24.9.2011

Tradicija se mora obdržati, zato vabljeni na After party Vinica 2011.

Posebnega plana ni druženje zabava, žoganje, badminton, pitje piva itd. Seveda brez odojka pa tudi tokrat ne bo šlo, v soboto se bo vrtel odojek, v nedeljo pa verjetno jagnje. Prav zaradi tega je potrebno se malo prej prijavit, da se vemo orentirat.

Lokacija se po določila po prijavah verjetno Grosuplje (Veliko Mlačevo) ni pa izključena tudi Vinica ali neki piknik plac v osrednji Sloveniji.

Participacija oziroma kotizacija bi bila znana malo kasneje kar je odvisno od prijav.

V primeru slabega vremena premakneno za en teden naprej.

Prijave :

1. Anton aus family
2. Ideja
3. Litlle John
4. Česen
5.
6.
Zadnjič spremenil Anton aus, dne 22 Sep 2011 21:00, skupaj popravljeno 2 krat.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Re: After Vinica 24.9.- 25.9.2011

Mislim, da je to veliko odvisno tudi od tega kaksno stevilo kombijev se bo prijavilo. Vsekakor pa se mi zdi, da bi se potem nedelja znala razpoloviti v dve skupini: mosko, ki bi sla na sejem in si ogledovala velike lepe avtodome, ki itak niso za nas in zensko (z otroci), ki bi sla..nekam ze :wink:
Ljubo&Ljuba

8) Živ 8)
Glede pečenja ni nobenega problema,tako da izlet je izvedljiv,potrebno bi bilo vzpostaviti kontakt z organizatorjem in nekako sklenit dogovor,da dovolijo vstop s kamperčki gratis.Mogoče zgleda misija nemogoče,ampak vem,da smo lahko nekoč zapeljali starodobnike na kraj dogajanja,ko se je odvijala neka avtomibilistična prireditev,tako da nič ni nemogoče,samo nekdo mora žrtvovati malo svojega časa.

Lokacija je zaenkrat ista kot lani,če pa se zgodi in število prijav prekorači dvajsetico,pa bomo razmišljali,da bi zadevo preselili.
Glede kotizacije,ki bo v vsakem primeru minimalna,bomo tudi še poročali,saj bomo glede na število prijavljenih,ceno korigirali.Malo nam bo zadevo podražilo,ker bomo zaradi komunitete udeležencev priskrbeli DIXIja,da nas nebojo koprive po riti šlatale.

Skratka,če nam bo vreme služilo bom zopet preživeli en lep vikend v dobri družbi,ob dobri hrani in pijači in seveda ob naših kombijih,ki so nam nudili mnogo užitkov skozi celo sezono.

Če ima kdo kakšen predlog,naj šine z njim na plan,če ga bomo upoštevali pa ne obljubim.Še enkrat naprošam vse zainteresirane,da se prijavijo,da bo zadeva jasna in razni zapleti izključeni.

Kot je že Anton napisal,se dobimo v soboto in nedeljo,uni tazagnani pa itak že v petek žuramo.
V soboto vsak udeleženec z prihodom zasluži vecome drink in pogled na svinjo na štangi,obenem bo v loncu tudi enolončnica,ki bo primerna za vegeterjance,ker v njej nebo mesa,bo pa vsa zelenjava z Majinega vrta.Za lažje čakanje bomo zrezali kakšno domačo salamo in natočili kozarček rujnega iz Antonove zidanice,za vse,ki vina ne konzumirate pa se bomo potrudili za pivo.Vmes bomo naredili kakšen sprehod po Bleivajsovi poti ali pa malo poležali.Po razmesarjenem pajceku se bomo prepustili raznim debatam in nato popadali v postelje.
Nedelja zjutraj bujenje in kavica z rogljičkom,zajtrk,katerega bo imel mogoče vsak s sabo,če pa ne se bo sigurno kaj našlo od prejšnega dne (ha ha).Nato skok v Ljubljano,če zadeva uspe,če pa ne,pa zopet sedenje in poležavanje v izihajočem poletju in čakanje na pečenko. Nato pospravljanje in pakiranje in pejt domov.

To bi bilo z moje strani vse.
Če bojo majice bo napisal Anton.
Kar se pa slik tiče bi bilo najbolje,da bi se TITan prijavil za dežurnega fotografa in nato po druženju nalima slike sem,da se slike ne podvajajo in ne zasedamo prostora po nepotrebnem.
ZA PRIJATELJE

Odlično vse razen abrahama.

Ja jaz sem že poslal mail na gospodarca da nas s kamperji pustijo noter, sedaj čakam na odgovor, Če ne bomo pa tam naročili preko neta po 3 eura vstop, važno je da nas spustijo noter da ne iščemo parkplac zunaj.
Zadnjič spremenil Anton aus, dne 16 Sep 2011 14:45, skupaj popravljeno 2 krat.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Anton aus napisal/-a:Odlično vse razen abrahama.

Ja jaz sem že poslal mail na gospodarca da nas s kamperji pustijo noter, sedaj čakam na odgovor, Če ne bomo pa tam naročili preko neta po 3 eura vstop, važno je da nas spustijo noter da ne iščemo parkplac zunaj.

Prvo stopnjo sem obdelal sedaj čakam na zaključne pogovore, če uspe potem Peter planiraj za nedeljo.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

NoName napisal/-a:Škoda, ker nisi povedal da razmišljaš o črni majčki. Potem bi bilo treba drugače pripravit, takole se ne bo nič videlo...

LM

Saj nisem to mi je sedaj prešinla ideja dej potem naredi še za črno kajti do srede ni panike takrat bom šel po majice.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

8) Živ 8)

1. Anton aus family
2. Ideja
3. Litlle John
4. Česen
5. Pikabu
6. andrejrak
7. Dado
8. BlueSky
9. Marjant3
10. Edot2

Dopisal sem še prijavljena na vwT3 forumu.
Nekateri od prijavljenih niso prepričani,če jim uspe,zato si pridržujem pravico do spremembe programa,če bo manjše število udeležencev.
ZA PRIJATELJE

NoName napisal/-a:Bo pa začetek 29. pol pa s časovnim strojem nazaj, da se zaključi na 25. :D

Ha, ha.

Za majice ni nobeden še javil, da bi kaj rabil tako da trenutno bom vzel za sebe in idejo, če se pa še kdo odloči pa naj mi javi tukaj danes do 23h, jutri pa do 12h na sms 041 680 354.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

ideja napisal/-a:8) Živ 8)

1. Anton aus
2. Ideja
3. Litlle John
4. Edot2
5. Pikabu
6. andrejrak
7. Dado
8. BlueSky
9. Marjant3

Dopisal sem še prijavljena na vwT3 forumu.
Nekateri od prijavljenih niso prepričani,če jim uspe,zato si pridržujem pravico do spremembe programa,če bo manjše število udeležencev.
ZA PRIJATELJE

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost