Gorenjsko srečanje T3 2011

Živjo!
Gorenjci imamo tudi letos srečanje T3. Zbor je 25.06.2011 pri Balinišču Kokelj na Lancovem pri Radovljici. Od tam se potem tudi peljemo na Bled, v Radovno in nazaj. Kasneje bo na Balinišču piknik. Za Gorenjce je udeležba skoraj obvezna :lol: :lol:, seveda pa ste toplo vabljeni tudi ostali lastniki T3.

Po prošnji organizatorja: Vukotič Petra--Palčka, Jabac

Da še malo dodam!

Prispevek je 20 eur(kapa,majica,tablica,kremšnita+pijača,pijača,hrana+pijača)
tel.št. za prijave 041-678-401 , Pero
Prijave so možne tudi na dan dogodka.
Zadnjič spremenil jabac, dne 13 Jun 2011 10:27, skupaj popravljeno 1 krat.

Re: Gorenjsko srečanje T3 2011

8) Živ 8)
A te je še enkrat spomnu,da si tole gor stisnu,ker s Palčkom sva že v petek govorila o tem.
Drugač,pa ja ,če pride zadevo predstavit na Vinico,bo odziv zagotovo številčen.Če nima časa,naj pošlje kakšnega tiskovnega predstavnika.
ZA PRIJATELJE

Sem seznanjem s tem že kakšna dva tedna in sem podobnega mnenja kot Ideja, če pride dol zadevo "on" predstavit se bomo gor oglasili, čeprav imam tisti vikend zaseden z našim hroščarskim srečanjem v Podzemlju.

Evo še lanske tablice srečanja tako da se vidi, da smo na tekočem.

Slika
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Sem govoril z njim zbor je ob 10h, potem se bo šlo na turistično kmetijo tisto ki so včasih s konji vozili na Triglav, v nadaljevanju poti se bo šlo do hotela Krim, rezerviran park plac dobi se pijača in kremšnita. Tudi prideta župan in direktor Porscheja, potem se gre nazaj na Lancovo kjer bo fešta. Ne me vse držat za besedo okoli plana, ker lahko da sem kaj spustil ali zamenjal to je samo okvirno. Kotizacija je 20 eur po osebi, vsak dobi majico, kapo, tablico, 3 x pijačo, kremšnito in na koncu jedača. Prijave zaželjene do danes zvečer številko je pa že Jabac napisal. Lahko pa tudi tukaj se najavite pa se mu posreduje.

Jaz imam ta teden srečanje hroščev v Podzemlju in nisem siguren če bom šel, ker stroški so kar veliki 20+20+tank bencina 75 eur= 115 eur, + otroci , pa še kotizacija Podzemlja v petek in nedelja ojoj naporen vikend :lol: :lol: :lol:
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Še hodimo k sebi!!!! Je bil namreč zelo mrzel zrak okoli nas!!!??? :lol: :lol: :lol:

No resno blo je fajn, vsaj v drugem delu,za katerga lahko povem iz prve roke. Baje so se tudi med vožnjo po okolici Bleda in v Radovno imeli super. Zaključek na Balinišču Kokalj je bil pa prežet s čevapi in , ma dej tisto pustmo stat.....(bi rekl Primorci). Ima tole balinišče res eno posebno klimo, ni kej.

Slikic pa nimam nič, ker nisem nič slikal, ampak so pa eni slikali in jih ob priliki obesim gor, ali pa bo to tudi kdo drug naredil.

LP Jabac

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost