Re: Kostanjev piknik "Kamniška Bistrica" 16.10.2010

Vsako leto pravim bom prišel v soboto bolj zgodaj, lani sem postavljal prikolico že po temi, letos pa tudi nič boljšega ne kaže.
Sem potrošil že 4 dni dopusta moj nadstrešek pa še vedno ni prekrit. Sem lexan plošče snel prejšnji petek z namenom, da jih zamenjam ker so bile vse razbite od pet let nazaj toče. Ko snamem plošče me skoraj zadene, ko vidim, da mi je od pet letnega zamakanja dež pojedel 3 škarnce (lege 14x10). Potem pa akcija žaga, les, rezkanje, barvanje pa še enkrat barvanje, žleb rjav sledi restavriranje žleba čiščenje, epolor, bakr barva itd...v soboto zjutraj gredo plošče gor potem razmerit pa 80 lukenj v aluminij in plošče...

in upam, da bom gotov do 15h potem pa gas v hribe, če se spomnim Tommyija pa Vinico bi tudi meni to moglo uspet.
Expert za VW T3

Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com

Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ

Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz

Anton, "Bolje ikad, nego nikad". Strehca je sigurno bolj važna od kostanja. Ti bomo en plac v senci prišparal.

Kostanj je tudi pri nas že nabran. Ali z drugimi besedami, Bojan-Ideja ga je prinesel danes zjutraj. Hvala Bojan.

PS. Ali ima kdo kontakt s Česnom? Jaz ga nikakor ne morem izsledit. Upam pa, da vsaj bere tole: Prinesi en USB 8Gb kluček ali pa SD kartico v Kamniško, da ti posnamem dogovorjeno servisno dokumentacijo za T3. Pa če še koga zanima, ni problema, bomo presnemavali: Bentley, VW Service Manuals, Eberspracher, Wiring diagrams...

Verjetno vas pridem tudi jaz malo pogledat. Sva mislila priti s punco oba, pa je zboblela.
Dopoldan pa mislim iti še kakšen vrh nad kamniško bistrico pogledat. Če je še kdo zainteresiran naj javi.

Predvsem pa me zanima če bo obnovljeni fergazer(oz fergazerja) pokazal kakšne rezultate glede žejnosti.
Na moči je precej pridobil :D

lp, Andrej

Lepo da ste že gor ni pa lepo da bo tolk snega. Do sedaj delal na projektu nadstrešek so sosedi mislili, da sem mi je utrgalo. :lol: :lol: :lol: Ob sedmih pa nadaljevanje, upam, da mi bo ratalo prit do mraka gor.

John poročaj o snežnih razmerah in napoivedih jutr sred dneva.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Smo doma. Sneg smo vsaj videli - 200 višje. Vreme nas pa letos nekako ne mara. Pa kljub temu, se je zbralo več kot 10 kamperjev. Za dobro družbo, jedačo in pijačo pa se sploh ni za bat. Čestitke g. Rudiju in VW Euro klubu iz Izole (z Buggyjem na čelu), da so zbrali tako pisano druščino na enem travniku.
Mislim pa, da je glavna faca tega vikenda Anton z družino, da je tako daleč pripeljal ves "pokum-cokum" za eno noč. Pa užitek jih je bilo gledat pri postavljanju hiške, ko vsak točno ve, kaj ima za naredit.
Hvala vsem za še en lep VW kemperski vikend.

Tudi jaz nazaj cca 19h, pa še dve uri doma metanje stvari ven z kasona, robe kot bi šli za teden dni. :lol: :lol:

John hvala na komplimentih, obljubil da pridemo i to je to.

Ja lepo smo se imeli. Zbralo se nas je kar nekaj ljubiteljev dobre družbe in kostanja.

Slika

Seveda brez moje kompozicije ni šlo tudi tokrat priključen na agregat, verjetno je šel komu na živce ali familija mora biti na toplem. Do drugega leto bom uredil trumatic v prikolici, da ne motim okolice. Če je imel kdo rahel spanec zaradi 80 dB se mu opravičujem.

Slika

Slik nedeljskih bolj malo zaradi dežja.
Expert za VW T3

Član:
UO Svamz

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost