Lubo in Ljubica
Tro MondXXI
Mihca je pa komar piču
Re: 1st European VW Camper Meeting
Skupinski.........zajtrk
Pot proti domu.........še nebo se je zjokalo
Upam,da sem vam malo zapolnil turoben dan.
Malo čudno sem tole stlačil na forum,ker nisem mogel vsega stlačiti v en post

Pot proti domu.........še nebo se je zjokalo
Upam,da sem vam malo zapolnil turoben dan.
Malo čudno sem tole stlačil na forum,ker nisem mogel vsega stlačiti v en post
ZA PRIJATELJE
Ko gledam vse te slike, lahko rečem samo: "Ponovimo naslednje leto"!
Ampak vse "pikantnosti" pa izveste na naslednjem srečanju. Se jim bomo še dolgo smejali.
Ampak vse "pikantnosti" pa izveste na naslednjem srečanju. Se jim bomo še dolgo smejali.
Dobro si reportiral ideja... dobro. Fine slikce.
John, ponovili bomo itak , to se ve.
Za vse ostale (John ve, ker mi je nudil pomoč) naj povem, da je po 3100Km po provansi tudi meni ponagajal konjiček. Naslednji dan na poti iz službe brisalci in notranji ventilator niso več po ovčje ubogali, ampak so navkljub celim varovalkam obstali. No ja, če si brisalcem malo pomagal z roko, so še rahlo krenili (sem se spomnil na tiste prve brisalce na ročni pogon pri vw). Z Johnovo pomočjo sem uspel napako na plošči z varovalkami pod volanom nekako odpraviti. Tnx John.
TITan bravo za slike. Umetniško res. Si kakšno poslal na tekmovanje v italijanski klub?
John, ponovili bomo itak , to se ve.
Za vse ostale (John ve, ker mi je nudil pomoč) naj povem, da je po 3100Km po provansi tudi meni ponagajal konjiček. Naslednji dan na poti iz službe brisalci in notranji ventilator niso več po ovčje ubogali, ampak so navkljub celim varovalkam obstali. No ja, če si brisalcem malo pomagal z roko, so še rahlo krenili (sem se spomnil na tiste prve brisalce na ročni pogon pri vw). Z Johnovo pomočjo sem uspel napako na plošči z varovalkami pod volanom nekako odpraviti. Tnx John.
TITan bravo za slike. Umetniško res. Si kakšno poslal na tekmovanje v italijanski klub?
Več glav več ve
Tole je pa bila asistenca na daljavo: Popravil si sam, jaz sem ti samo farbe dratov bral iz pdf "vajring diagramov".
Slike so pa poslane.
Slike so pa poslane.