Pozdravljeni,
v prihodnjem mesecu nameravam kupiti VW T3 kombi. Iščem vozilo, ki bo v dobrem stanju, delujoča mašina, servisiran, izgled kombija in oprema mi nista pomembna vendar seveda dodaten +. Sepravi zanima me kvaliteten nakup. Ker pa sama nisem poznavalka se zadeve lotevam počasi in pametno ter zbiram informacije o različnih ponudnikih. Do sedaj sem se sestala s 4 prodajalci in si ogledala 4 kombije, različnih stanj in cen, trenutno se zanimam le za enega izmed njih, ki pa je v odličnem stanju in je cena zanj zame nekoliko visoka, vendar mogoče. Kakorkoli v zadnjem času sta bila na avto.net objavljena še 2 kombija, beli T3 1990 ter rdeči Transporterhago, z obema lastnikoma sem dogovorjena za ogled. Sedaj pa sledi vprašanje. Zanima me ali predlagate katerega zaupanja vrednega mehanika oz poznavalca na katerega bi se lahko obrnila za pregled vozil. Trenutno sem namreč preobremenjena z delom ter v časovni stiski in bi si želela ogled teh dveh vozil opraviti z ekspertom, da pridobim resnično mnenje, storitev seveda plačam.
V primeru, da to ne bo mogoče se seveda lahko obrnem na lastnega mehanika, s katerim sem že dogovorjena za pomoč, vendar moram vozilo dostaviti v delavnico.
Za delitev informacij in pomoč se vam že v naprej zahvaljujem.
Re: Priporočate Mehanika v Lj?
Poznam rdečega, verjetno misliš Carthago. Sem ga že sam gledal ampak se nisem odločil za nakup, zaradi več razlogov.
Za nakup tako starega kombija si postavila precej kratek rok. Če iščeš dobrega si vzami nekaj mesecev, ker se dobri ne prodajajo pogosto.
Mogoče boš imela srečo in hitro našla...
Mogoče boš imela srečo in hitro našla...
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!
Pridi k meni,sigurno bova našla kombi zate!
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Odvisno, kje se nahajajo tvoji ogledani kombiji, če niso predaleč od mene bi morda lahko vrgel uč na njih in seveda, če se ne mudi tako hudo.
Expert za VW T3
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Pozdravljeni. Sem ravno iz ogleda naslednje T4 https://www.avto.net/ADS/details.asp?id ... ransporter Notranjost vozila in motor se mi zdi da sta v vredu stanju. Opravljeni redni mali servisi na mašini vsakih 15 000km, ter večji servis na kombiju 1 leto nazaj (zamenjani diski spredaj, zadaj in še nekaj ostalih stvari), 60 000km nazaj, leta 2011 zamenjan jermen, izgleda kot da je kombi vreden nakupa, nato pa se seznanim z minusi. Kombi je prebival 5 ali 6 let blizu obale in je na podvozju vidno veliko rje. Zanima me ali bi lahko delili z mano vaše mnenje po fotografijah kako huda je škoda? In ali se vam zdi da je potreben samo zamenjave izpušnega sistema in še česa ali je mogoče, da je rja povzročila večjo škodo. Za vaše mnenje bi bila zelo hvaležna. Z lastniki sem se dogovorila da prihodnji teden vozilo odpeljem tudi do mehanika na pregled, vendar me pred tem zanima tudi vaše mnenje o stanju in o ceni vozila.
Za vse odgovore vam bom zelo hvaležna
Za vse odgovore vam bom zelo hvaležna
Vidim da je prišlo do napake in da ni objavilo drugih dveh sporočil. Hmmm? Želela sem se vam zahvaliti za ponujeno pomoč Bobo in Anton, ter Mitja tudi vam, za informacije in da nisem izgubljala časa z nakupom rdečega Carthago.
Bi lahko z vami delila nekaj fotk ali se to na tem forumu ne da ?
Slike lahko dodaš kot priponko v urejevalniku.
Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)