GROUP BUY: zaščitna prevleka za kombi proti padavinam & just

Vsako zimo razmišljam o nakupu dežne pareline, ki bi pokrila in zaščitila kombi čez zimo, ko je veliko padavin in tudi kombi bolj počiva kot ne. Tako vsaj stanje rjavine ne bo drastično hujše spomladi, kot je bilo jeseni, jaz pa bom lažje spal medtem, ko bo kombi čez zimo pokrit z vodo v različnih agregatnih stanjih :lol:

pogoji so, da je prevleka iz materiala, ki odbija vodo in hkrati tudi diha, torej je paroprepustna. zaželjene so tudi dostopne zadrge na čim več vratih.

Jaz iščem za T3, mislim pa, da prevleka za T3 ustreza tudi za T2, T4 in T5, vsaj pri nekaterih produktih so napisani kar vsi. Nevem pa, če to velja pri vseh.


V ožjem izboru:

Slika

http://www.justkampers.com/luxury-breathable-van-cover-vw-t25-1979-1992.html

180 EUR
Slika


http://www.ebay.co.uk/itm/Deluxe-Air-vented-silver-van-cover-4-VW-T2-T25-camper-van-bus-Mazda-Bongo-bag-/150932448223

140 EUR
Slika


http://www.ebay.co.uk/itm/VW-CAMPER-VAN-T2-T25-COVER-BREATHABLE-TAILORED-088-/310909170953?hash=item4863a17509

111 EURprevleka iz "Justkampers" je najdražja, sicer res deluje najkvalitetnejša. Ostale, ki sem jih našel v ponudbi drugod po evropi, niso tako kvalitetne in uporabne (recimo, sploh nimajo dostopnih zadrg).
Vse izbrane so primerne tudi za dvižno streho, za visoko streho, pa mora biti drugačnih dimenzij, ki pa je tudi v ponudbi.

Poštnina iz "Justkampers" je preverjeno 41 eur za prevleko, verjetno je tudi iz drugih UK trgovin, tam nekje.. Če si še kdo želi preveleke, lahko kupimo skupaj in veliko prišparamo. Odvisno tudi od vas, katera vam je bolj všeč, ampak, če kupimo iz "Justcampers", imajo v ponudbi še vse druge kombi dele in se lahko po vzame še kaj iz njihove ponudbe in tako ste v skupinski nakup vabljeni tudi še vsi ostali, ki bi samo kupili nek produkt, lahko tudi večjih dimenzij, iz trgovine "Justcampers".
Če ste zainteresirani za nakup, imate kak predlog ali osebno izkušnjo z prevleko, na dan z besedo ! :)

rok za nakup, bi postavil nekje na sredino novembra 15.11.2015

Re: GROUP BUY: zaščitna prevleka za kombi proti padavinam &

Lumen napisal/-a:govoriš iz svojih izkušenj, ali ?
kako misliš da lahko spodaj "pride" vlaga?

rad bi preprečil dostop vode, ki pride noter ob okenskih tesnilih in skozi zadnje reže od motorja.. moj kombi ima z vodo še večji problem, ki ga verjetno drugi nimajo in sicer ima veliko strešno okno


To ne govorim iz izkusenj, ampak iz ciste zdrave pameti. Vlaga/kondenz pod prevleko pride z izhlapevanjem, puscanjem po sivih, tekstil tudi ni 100% wasserdicht, itd... Pokrit avto se pa ne susi enako kot , ce bi bil na zraku. Meni se to zdi logicno. Tvoj problem z vodo raje poskusi resit na izvoru.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost