Re: Kje nakupujete orodje, materjal?

....kar se orodja tiče,je že nekdo napisal da je vsako dobro,odvisno za kaj ga uporabljaš,osebno kupujem tudi v interdiskontu,do zdaj sem bil vedno zadovoljen s kvaliteto glede na ceno,pa tudi več ali manj sem imel za enkratno uporabo,sem kupil gedore,pa za moje potrebe so prva liga,če bi bil poklicni mehanik bi sigurno mel nekaj v rangu uniorja,mam pa npr. za ličarijo taboljše pištole za lakirat,sata,devilbis,brusilko festo,polirko iskra,...pač stvari ki za kvalitetno opravljeno delo rabiš kvalitetno orodje,odvisno za kaj rabiš....če hočeš kvalitetno pobarvat avto,ga sigurno ne boš s pištolo iz interdiskonta ki stane 19 eurov,čeprav manjše stvari tudi dobro narediš,kakšno flikanje,pa magar jo potem vržeš stran,ker te skoraj cenej pride kot pa nitro,pa čas za čiščenje...
Življenje je potovanje,uživajte v poti,kajti cilj ni zanimiv!

Re: Kje nakupujete orodje, materjal?

Bom malo oživil temo. Jaz kupujem v TotalTools, iskreno, nisem pričakoval da imajo tako veliko ponudbo orodja in dodatkov, se mi zdi, da presega Merkur. Ampak je res sam orodje in nič druzga, lahko dobiš dobesedno vse, od inbusov in svedrov do industriijskih strojev.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost