Pozdravljeni,
sem novinec in kupujem T5. Zamislil sem si : 2007 letnik, 75 kW (102 KM ) in našel enega s 145.000km, kratka verzija, dizel, ročni menjalnik, ima filter delcev, vebasto, SCA streha.
Kakšna so kaj mnenja oz. izkušnje z motorjem in ostalo tehniko?
Planiram tudi daljše izlete proti vzhodu.
Hvala
Miha
Re: novinec kupuje T5
Na zalogi petica z 1.9 motorjem v tovorni verziji,ki komaj čaka,da jo kdo predela v bivalnik.
ZA PRIJATELJE
Z 1,9 motorji načeloma ni bilo nekih problemov ,so itak super sprobana tehnika ,šparovčki ,problem zna biti menjalnik ki postane glasen in moč,ki je hitro zmanjka v klancih ,predvsem ob naloženem kombiju
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Če boš kupil T5 brez klime se boš lahko oženil z njim, ker ga ne boš prodal za kak pameten denar ko se ga boš naveličal.
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!
Bostjan napisal/-a:Če boš kupil T5 brez klime se boš lahko oženil z njim, ker ga ne boš prodal za kak pameten denar ko se ga boš naveličal.
T5 brez klime, pa to je treba odpustit v razvoju vse, ki so dali ta avto na trak.
Expert za VW T3
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Predsednik VW T3 Kluba Slovenija
http://www.vwT3klub.com
Komisar za starodobna vozila pri SVAMZ
Član:
Mercedes-Benz Klub Slovenija
VW Klub Dolenjske in Bele krajine
UO Svamz
Pa smo kupili. T5 California z 2.5 mašino in klimo!
Ima kdo doma mogoče varnostno mrežo za zgornjo posteljo, ki si želi novega lastnika?
Kakašne so izkušnje s "flikanjem" platna (manjše luknje)?
Hvala za informacije
Miha
Ima kdo doma mogoče varnostno mrežo za zgornjo posteljo, ki si želi novega lastnika?
Kakašne so izkušnje s "flikanjem" platna (manjše luknje)?
Hvala za informacije
Miha
Lepo. Čestitke za nakup.
Seveda bi bili veseli tako malo, kot ene predstavitve s kakšno slikico ipd.... Sicer ne vem, kako naj bi ta mreža zgledala in kakšno funkcijo naj bi imela. Če je namen zgolj to, da kakšen otrok ne pade dol med spanjem, bi mogoče na prvo roko pomislil na tisto ograjico, ki jo v baby centru kupiš za otroka, da ne kapne s postelje dol....
LP; Boro
Seveda bi bili veseli tako malo, kot ene predstavitve s kakšno slikico ipd.... Sicer ne vem, kako naj bi ta mreža zgledala in kakšno funkcijo naj bi imela. Če je namen zgolj to, da kakšen otrok ne pade dol med spanjem, bi mogoče na prvo roko pomislil na tisto ograjico, ki jo v baby centru kupiš za otroka, da ne kapne s postelje dol....
LP; Boro

https://sites.google.com/site/t3boro/
Ne, da si nečesa ne upamo zato, ker je težko, ampak je težko zato, ker si ne upamo. (Seneka)
Jaz imam naštimano mrežo, ki jo dobiš za pregrado tovora v avtu. Spodaj jo zapnem pod posteljo, zgoraj pa na mehanizem dvižne strehe. Ne vem sicer kako je na T5, pri meni na trojki uspešno opravlja svojo nalogo.. Se pa pridružujem, slike ali pa se ni zgodilo.

Živiš samo enkrat, a če to narediš pravilno, je enkrat dovolj. (Joe E. Lewis)
Čez vikend jo "raztegnem" in pošljem fotko, da se je res zgodilo:)
Takole smo ta vikend testno spali, jo generalno očistili in raztegnili vse kar je šlo:)
Zelo smo zadovoljni, pravi "californication".
Miha
Zelo smo zadovoljni, pravi "californication".
Miha
Zelooo lep in barva po mojem okusu 
V hotelu sem samo gost, v mojem kamperju pa sem tudi doma!