Pozdravljeni,
sem nov na tem forumu, na vas pa se obračam s prošnjo po nasvetu - pomoči pri nakupu.
V družini se odločamo o nakupu Californie. Do sedaj smo avtodome rentali in tako prišli do zaključka, da so nam klasični avtodomi za naše potrebe preveliki. Rabimo nekaj manjšega tudi za ogled mest in znamenitosti.
California bi bila ravno pravšnja za našo 4 člansko družino.
Na avtonetu, sem našel ta model, prodaja se že nekaj časa, cena je medtem tudi nekaj padla.
Mogoče kdo pozna vozilo ?
http://www.avto.net/Ads/details.asp?id= ... 01.9%20TDI
Po opisu gre za prvega lastnika in redno vzdrževan in ohranjen bivalnik.
Vsak nasvet je dobrodošel
lp, Jani
Re: Nakup Californie
načeloma z tem avtom in temi kilometri nebismelo biti nič narobe ,california je ipak california,zato drži tudi svojo ceno in tudi 20 let stara je še vedno vredna okoli 10 do 15 k evrov
mogoče obstaja drug problem ,da je ta avto premajhen za vas ,vem da ste štirje in da v avtu lahko spijo štirje ,ampak to je avto za dva -žal ,mogoče bi bila kakšna adria twin bolj primerna ,ki je le nekaj večji kombi od tega in še z njim lahko prideš povsod v mesto
mogoče obstaja drug problem ,da je ta avto premajhen za vas ,vem da ste štirje in da v avtu lahko spijo štirje ,ampak to je avto za dva -žal ,mogoče bi bila kakšna adria twin bolj primerna ,ki je le nekaj večji kombi od tega in še z njim lahko prideš povsod v mesto
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Jani, nasvet. Poskusite nekje pred nakupom rentati tako Californijo za kakšen teden- vsi štirje.
Več glav več ve
predrago.
naš T5 je bil kupljen nov + predelava je naneslo malo več kot tale california. Notranjost v CL je res fensi vendar je udobje v našem večje. Pri Cl. postelja spodaj meri nekje 100 cm v širino. To je kar ozko za dva.
Mi smo 3je in avto ima povišano (rešilsko) streho. Vgrajen webasto, kuhalnik, miza, 5 sedežev....Spodaj je ležišče 160x190, zgoraj 100x160. Placa je dovolj, vendar 4je bi se že precej drenali. Za 4 bi bila mogoče ta dolga izvedba bolj smotrna. Adria twin je tudi dobra ideja.
Motor CLje je švoh. Naš je 84kw pa bi želel malo več moči in 6. prestavo.
Kar me motilo je pa to, da je šlo kup živcev. To pa zato ker večinoma nisem delal sam (nimam ne znanja, ne orodja, cajta pa še najmanj) in sem letal sem in tja, čakal robo, se dogovarjal z majstri itd.... Danes bi naredil malo drugače.
Moje mnenje.
LP
naš T5 je bil kupljen nov + predelava je naneslo malo več kot tale california. Notranjost v CL je res fensi vendar je udobje v našem večje. Pri Cl. postelja spodaj meri nekje 100 cm v širino. To je kar ozko za dva.
Mi smo 3je in avto ima povišano (rešilsko) streho. Vgrajen webasto, kuhalnik, miza, 5 sedežev....Spodaj je ležišče 160x190, zgoraj 100x160. Placa je dovolj, vendar 4je bi se že precej drenali. Za 4 bi bila mogoče ta dolga izvedba bolj smotrna. Adria twin je tudi dobra ideja.
Motor CLje je švoh. Naš je 84kw pa bi želel malo več moči in 6. prestavo.
Kar me motilo je pa to, da je šlo kup živcev. To pa zato ker večinoma nisem delal sam (nimam ne znanja, ne orodja, cajta pa še najmanj) in sem letal sem in tja, čakal robo, se dogovarjal z majstri itd.... Danes bi naredil malo drugače.
Moje mnenje.
LP
hvala vsem, bom še malo počakal in pogledal še za Adrio Twin. Tega sploh ne poznam.