prosim za vaše cenjeno mnenje
http://www.avto.net/_PROSTICAS/ad.asp?I ... 975&show=1
Re: nakup tega avtodoma
bodi pozoren na spodnji del pleha ,tisto kar je črno ,ker marsikaterega drži skupaj barva
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!
Se že lep čas prodaja in v štartu je bila cena še višja. Hmm moje mnenje je, da je to preveč denarja za ta letnik. Sej je "očuvan" in obnovljen in ima veliko opreme, ampak kljub temu je to staro preko 20 let. Ampak to je moje mnenje. Čeprav je tudi res, da jih ima veliko cene še bolj navito kot ta. Vsake oči imajo svojega malarja 
Hi
Ja lahko je kupiti kamper za 15t€ pa tudi tu ne veš kje si dokler.... Ta je pa je star in še cena. Ga jutri pogledam, bom vedel več. Če še kdo kaj pokomentira - dobrodošlo:-).
Ja lahko je kupiti kamper za 15t€ pa tudi tu ne veš kje si dokler.... Ta je pa je star in še cena. Ga jutri pogledam, bom vedel več. Če še kdo kaj pokomentira - dobrodošlo:-).
Moje mnenje ni letelo na to da se to ne splača, ampak da bi se dalo še kej zglihat pri ceni
. Se ti bo prvi občutek pri ogledu vse povedal.
Ugoden nakup ti želim.
Ugoden nakup ti želim.
Sem pogledal - nisem čisto prepričan. Je sicer delno obnovljen ima pa še kar nekaj stvari za urediti...In zgodovina ni jasna...
ti si ga videl, ...
malo čuden je že na pogled, izgleda kot da je iz vseh vetrov skupaj nanešen , kako pa prideš na zgornjo posteljo , tista tenda tudi ni za nikamor, ne vem no....
kako se pa tebi zdi ki si si ga ogledal??
je to zares adria ?
malo čuden je že na pogled, izgleda kot da je iz vseh vetrov skupaj nanešen , kako pa prideš na zgornjo posteljo , tista tenda tudi ni za nikamor, ne vem no....
kako se pa tebi zdi ki si si ga ogledal??
je to zares adria ?
Oprema adria, ampak predelan kasneje v letu se ne ve - mnogo po nakupu. Zgodovina ni jasna. Srednje ohranjen, še je marsikaj za postoriti, da bi bil lep.
Neregistriran, se ne moreš peljati vsaj 10-20 km, da vidiš kako gre. Zamenjal že veliko lastnikov... 8. Se nisem odločil za nakup.
Neregistriran, se ne moreš peljati vsaj 10-20 km, da vidiš kako gre. Zamenjal že veliko lastnikov... 8. Se nisem odločil za nakup.