pozdravljeni,
zanima me, ali kdo ve kje bi se dalo dobiti strešni prtljažnik za westfalio z dvižno streho.
hvala
Boštjan napisal/-a:Če imaš dvižno streho z nosilci na strani (nekakšni kovinski zavihki), lahko uporabiš prtljažnik od Thuleja za vozila s strešnim kanalom (kot stooenke, katrce,...) in daljšo prečko. Vsaj tako je v mojem primeru. Naložim pa dva surfa in in vse dodatke.
Lep pozdrav!
Imam, dvižno streho to o kovinskih zavihkih mi pa ni najbolj jasno. Se da to kje videti.
Tudi jaz ga v bistvu rabim zaradi surfa,
Hvala za odgovor.
Jaz imam na levem in desnem spodnjem robu dvižnega dela (plastiki) po dva zgleda da originalna črna 7-8 cm dolga kovinska zavihka, ki sta pritrjena z dvema netoma.Nanj pa pašejo standardni nosilci za vozila s strešnim kanalom.
V nasprotnem primeru pa predlagam iskanje primernih rešitev po katalogik kamperske opreme(Reimo,...).
Pa veliko sreče
V nasprotnem primeru pa predlagam iskanje primernih rešitev po katalogik kamperske opreme(Reimo,...).
Pa veliko sreče
Boštjan napisal/-a:Jaz imam na levem in desnem spodnjem robu dvižnega dela (plastiki) po dva zgleda da originalna črna 7-8 cm dolga kovinska zavihka, ki sta pritrjena z dvema netoma.Nanj pa pašejo standardni nosilci za vozila s strešnim kanalom.
Pa veliko sreče
Jaz žal tega nimam. Še se bom trudil. Hvala vseeno.
Za tiste s plastično dvižno streho....
Ni mi dalo mira in sem iskal, iskal kar imam na strehi za prtljažnik
Drži mi kamot dva surfa in še vrečo z ostalmi dobrotami
Upam, da vam bo pomagalo!
http://rides.webshots.com/album/367654568BDesDU
Pa veliko vetra....
Ni mi dalo mira in sem iskal, iskal kar imam na strehi za prtljažnik
Drži mi kamot dva surfa in še vrečo z ostalmi dobrotami
Upam, da vam bo pomagalo!
http://rides.webshots.com/album/367654568BDesDU
Pa veliko vetra....
Tole je fino in končno nekaj uprabnega.
Edino razčistititi bi moral sam s sabo, če bi hotel vrtat streho...
Me pa jezi, ker sem 3-4 leta nazaj videl v kampih montirane original (?) prtljažnike na westfaliah. Samo takrat nisem vedel, da bom nekaj takega kdaj rabil.
V Podbrezju mi je mojster, ki izdeluje prtljažnike rekel, da bi ga lahko naredil, če bi vsaj vedel, kako izgleda. Pa ne najdem niti slike na netu.
Edino razčistititi bi moral sam s sabo, če bi hotel vrtat streho...
Me pa jezi, ker sem 3-4 leta nazaj videl v kampih montirane original (?) prtljažnike na westfaliah. Samo takrat nisem vedel, da bom nekaj takega kdaj rabil.
V Podbrezju mi je mojster, ki izdeluje prtljažnike rekel, da bi ga lahko naredil, če bi vsaj vedel, kako izgleda. Pa ne najdem niti slike na netu.
http://cgi.ebay.co.uk/VW-t25-t3-Westfal ... dZViewItem
Pop top roof rack!! samo ne vem če paše tudi na T4
Pop top roof rack!! samo ne vem če paše tudi na T4
Buba in ostali s takimi strehami.
Velika večina westfalij z dvižnimi strehami ima prav ta način , tudi moja malenkost
Zadeva je bila montirana že v Nemčiji in je gotovo zanesljiva. Preverjeno večkrat in na dolge proge....
Verjetno pa bo težava zadevo nabavit saj so vse povezave v Ameriki.
Vprašanje za zastopnika Thule za SLO.
Velika večina westfalij z dvižnimi strehami ima prav ta način , tudi moja malenkost
Zadeva je bila montirana že v Nemčiji in je gotovo zanesljiva. Preverjeno večkrat in na dolge proge....
Verjetno pa bo težava zadevo nabavit saj so vse povezave v Ameriki.
Vprašanje za zastopnika Thule za SLO.
Prtljažniki po naročilu!!!
V Nakljem pri kranju tale gospod izdeluje prtljažnike!!!
AVTOMOBILSKI PRTLJAŽNIKI ZUPAN
Kovinska galanterija
Uroš Zupan s.p.
Podbrezje 121
4202 Naklo
Tel.: 04 530 67 67
Fax: 04 530 67 67
GSM: 041 353 798
Lp Matjaž
Kovinska galanterija
Uroš Zupan s.p.
Podbrezje 121
4202 Naklo
Lp Matjaž
Re: Prtljažniki po naročilu!!!
mini napisal/-a:V Nakljem pri kranju tale gospod izdeluje prtljažnike!!!
Kovinska galanterija
Uroš Zupan s.p.
Podbrezje 121
4202 Naklo
Lp Matjaž
Z njim sem kar nekajkrat kontaktiral bil sem celo pri njem vendar je storitev venomer prelagal v neko nedoločeno prihodnost. Tako mi je pred kratkim rekel da lahko šele jeseni.
Kakorkoli hvala za naslov
Re: Prtljažniki po naročilu!!!
buba napisal/-a:mini napisal/-a:V Nakljem pri kranju tale gospod izdeluje prtljažnike!!!
Kovinska galanterija
Uroš Zupan s.p.
Podbrezje 121
4202 Naklo
Lp Matjaž
Z njim sem kar nekajkrat kontaktiral bil sem celo pri njem vendar je storitev venomer prelagal v neko nedoločeno prihodnost. Tako mi je pred kratkim rekel da lahko šele jeseni.
Kakorkoli hvala za naslov
mEne je tale človk 2 leti nategoval da mi bo naredu prtljažnikza kolesa...ni mi naredu
"Le cesta daje potepuhu sanje,
pa naj tisočkrat mu bo grenek kruh"
Dane Zajc
pa naj tisočkrat mu bo grenek kruh"
Dane Zajc
Re: t 4- prtljažnik
Pain is temporary glory is forever!!!
Re: t 4- prtljažnik
a ma kdo ugodno za prodat kake prečke za vw t4, rabim za kajak, lahko sta 2 ali 3?