drsno okno pušča (T5)!

Živjo,

na 3 mesece starem avtu mi pušča stransko okno. Bil že na servisu pa vidim, pa niso najdl rešitve.... Še huje pa je, da bi moral novo okno kupiti sam (no to bomo pa še vidl...banda).

Do takrat pa me zanima, če je imel kdo enak problem in kakšen nasvet je dobrodošel....

LP

Re: drsno okno pušča (T5)!

Pusti avto na servisu in dokler ne postimajo naj te ne klicejo, pa zahtevej nadomestno vozilo podobno tvojmu. Stric je mel isti problem, pa so lepo resli...zamenjali tesnilo in in pika :)

Problem je ker niso upali videt kje pusca, na koncu so se peljali serviserji v avtopralnico in bili v avtu, potem pa resili problem :)
VW BUS je zakon :)

Evo našel sem temo, da je ne odpiram. Imam podoben problem pri T5. Okno na drsnih vratih slabo tesni, potem pa ko zapreš vrata se "zrahlja" in teče notri. Kaj mi predlagate? Zamenjat dihtungo (debelejšo, da bo večja napetost med stekli ali zalit s silikonom od znotraj?) Ne bi rad kupoval celega okna, čeprav bi rad videl "fiksnega", ker je tale sistem čist katastrofa slabo narejen.

Hvala za pomoč.
Life is too short, to not having a van. ;)

Makinho90 napisal/-a:Evo našel sem temo, da je ne odpiram. Imam podoben problem pri T5. Okno na drsnih vratih slabo tesni, potem pa ko zapreš vrata se "zrahlja" in teče notri. Kaj mi predlagate? Zamenjat dihtungo (debelejšo, da bo večja napetost med stekli ali zalit s silikonom od znotraj?) Ne bi rad kupoval celega okna, čeprav bi rad videl "fiksnega", ker je tale sistem čist katastrofa slabo narejen.

Hvala za pomoč.

tega prodaj pa dobiš 3 fiksne
Živeti brez kombija je mogoče,vendar brezveze!

bobo1841 napisal/-a:
Makinho90 napisal/-a:Evo našel sem temo, da je ne odpiram. Imam podoben problem pri T5. Okno na drsnih vratih slabo tesni, potem pa ko zapreš vrata se "zrahlja" in teče notri. Kaj mi predlagate? Zamenjat dihtungo (debelejšo, da bo večja napetost med stekli ali zalit s silikonom od znotraj?) Ne bi rad kupoval celega okna, čeprav bi rad videl "fiksnega", ker je tale sistem čist katastrofa slabo narejen.

Hvala za pomoč.

tega prodaj pa dobiš 3 fiksne

Haha. Dober predlog. Bom naročil fiksnega, tega pa prodal. :D
Life is too short, to not having a van. ;)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost